2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 55 پست

هر چه که بوده تموم شده و جدا شدی دیگه ، باید خوشحال باشی 

ازدواج یه انتخابه و هر کسی ممکنه اشتباه انتخاب کنه، خدا روشکر که زود فهمیدی و شهامت جدا شدن داشتی ، فقط برای دفعه ی بعدی حتما با چشم باز و شناخت کامل انتخاب کن  

خدا برات بسازه 🙏🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خونه خودم بودم جداشدم بعد مجدد ازدواج کردم زندگیم خوب شد اسمشو بردار از شناسنامت، ی هنری کاری انج ...

چقدر عالی

میشه بگید چجوری و بعد چند وقت مجدد ازدواج کردین

وای دقیقا منم الان یه تاپیک با این موضوع زدم برو بخون حالت خوب شه 

چقدر کار خوبی کردی افرین

حالتم عالی میشه یکی میاد تو زندگیت بهتر از اون روز به روز زندگیتو شیرین میکنه اصلا نگران آینده نباش 💙

چقدر عالیمیشه بگید چجوری و بعد چند وقت مجدد ازدواج کردین

طلاقمو ک گرفتم حدود ۳سال بعدش ازدواج کردم 

بعد طلاق هم خیلیییییی خوشحال بودم ک اززندگیم پرتش کردم بیرون

روز بعد ازدواج مجدمم با رضایت شوهر الانم اسمشو از شناسنامم برداشتن

خداجونم شکرت🦋

معلمم اسمشم پاک کردم ولی خیلی نگرانم نمیدونم چجوری اروم شم

طبیعیه بالاخره یه شکست داشتی تو انتخابت برو مشاور. طول میکشه حالت بهتر شه ولی میشه یه روزی به خودت افتخار میکنی که زودتر از شرش خلاص شدی. الانم هر کاری برای بهتر ضدن حالت میتونی انجام بده برو باشگاه، یه کلاس هنری، سفر، خرید و...