2777
2789
عنوان

چسی ترین کاری که از تازه عروس و داماد ها دیدین چی بوده 😑😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 63 پست
بگو مجبور بودین اومدین😐🤌🏻

عمه ام آب شد رفت زیر زمین 🥲

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

وای منم تو جمع های صمیمی لم میدم بهش 😂

لمم ندههه😂😂

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خداروشکر زیاد نداریم از این موارد اینستا هم ندارم اصلا نمیبینم

خداروشکررر😂

عمو و زن عموم سم ترینای خونواده مون بودن

از روی پای هم نشستن جلوی جمع و بزرگترا بگیرین تا روهم نشستن پیش ما بچه ها

یه بار زن عموی بزرگم اومد اتاق دید هم منو هم دخترعمومو کتک زد و انداخت بیرون به اوناهم گفت این کثافت بازیارو جلوی بچه ها انجام ندین بیشعورا .... و اونا همچنان پرقدرت تا سالها ادامه دادن😅

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عمو و زن عموم سم ترینای خونواده مون بودناز روی پای هم نشستن جلوی جمع و بزرگترا بگیرین تا روهم نشستن ...

زن عمو بزرگت چه سلیطه ای بود که برگشت اینطور تدکر داده

بیشتر دق دلی هاش را خالی کرده تا نگران بچه ها باشه

زن عمو بزرگت چه سلیطه ای بود که برگشت اینطور تدکر دادهبیشتر دق دلی هاش را خالی کرده تا نگران بچه ها ...

😂😂😂

اره چون خیلی رو مخش بودن زن عموم خونه بابابزرگم زندگی میکرد اوناهم رعایت نمیکردن دخترعموم بچه بود یه چیزایی ازشون یاد گرفته بود همیشه پیش بقیه میگفت دلم میخواد اینارو ج‌... بدم 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

پسر عموم رو پاگشا کردیم زنش بهش چسبیده بود بعد پاهون رو نشستنی از کف پا بهم چسبونده بودن و حرکت میدادن نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه ولی خیلی سم بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...