2777
2789
عنوان

طلاق تو عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 55 پست
آره من برعکس شما خیلییی حالم خوب بود بلافاصله ک جدا شدم ینی همون روز ک تموم شد انگار از زندون آزاد ش ...

بخدا منم روزای اول عین زندانیه ازاد شده بودم شناسنامه ی سفیدم که اومد از ذوق داشتم بال در میاوردم الانم از اون کثافت متنفرم ولی فقط به ایندم فکر میکنم و غصه میخورم

شما چند وقت بعدش ازدواج کردین؟سنتی ازدواج کردین؟ 

چند وقت بعد جداییش نامزد کرده؟ سنتی اشنا شدن؟ پس چرا من حس میکنم نمیتونم خوشبخت شم و همش میترسم😔

دوسالی میشد ک جداشد آشنایی شون روبهم نگفت ولی ی اخلاقی داره میگرده خودش پیدامیکنه

من خودم30سالمه ومجرد هیچ انگیزه ای ندارم دنبال رابطه دوستی واینانیستم ولی شرایط جوری شده انگارخودت باید بری دنبالش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید اینو میپرسم خواستگار دیگه ایم داشتن بعد جدایی؟

بله چندتا داشتن ولی چون ماازوصلت باغریبه چشممون ترسیده بود پسرداییم رو قبول کردیم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

استارتر برو پیش مشاور

البته مشاورِ خووب که فقط چشمش به ساعت نباشه

وقتی به این درک برسی که خدا دوست داشته این اتفاق برات افتاده تا تورو زندگیتو از شر این آدم پاک کنه،ناراحت که هیچ سجده شکر به جا میاری

من عقد نکرده بودم ولی توو دوران آشناییِ طولانی بودم

یه شب به آسمون نگاه کردم گفتم خدایا اگه فلانی به صلاحم نیست خودت راهشو جدا کن

ببین خییلییی غصه خوردماااا کلللی مشاوره رفتم ولی بعد از چند وقت فهمیدم خدا چقد دوستم داشته که این پست فطرتُ از زندگی من حذف کرده

بخدا منم روزای اول عین زندانیه ازاد شده بودم شناسنامه ی سفیدم که اومد از ذوق داشتم بال در میاوردم ال ...

من ۹ ماه بعدش ازدواج کردم

انقد خجالت میکشیدم فک میکردم بقیه میگن مهر طلاقش خشک نشده دوباره شوهر کرد ولی بعدش ک هر چی بیشتر با همسرم می‌گذراندم ب این نتیجه میرسیدم ک خدامنو خیلی دوس داشته ک نذاشته زیاد بشینمو غصه بخورم

خداروشکر الان مث قدیما نیس ک ب مطلقه مث جزامیا نگاه کنن

اصلن نگران نباش قشنگم انشاالله آینده خوبی در انتظارته فقط مثبت فک کن

بخدا منم روزای اول عین زندانیه ازاد شده بودم شناسنامه ی سفیدم که اومد از ذوق داشتم بال در میاوردم ال ...

آره یجورایی سنتی بود

همسرم عکسمو دیده بودن عاشقم شدن بخدا باورم نمیشد من زمان مجردیام کسی اینجوری عاشقم نشده بود 

همش کار خدا بود من خیلی زود از اون حالت بی حسیم در اومدم

اگر چ ک سایه طلاق لنتی همیشه رو سر آدم سنگینی میکنه

من ۹ ماه بعدش ازدواج کردمانقد خجالت میکشیدم فک میکردم بقیه میگن مهر طلاقش خشک نشده دوباره شوهر کرد و ...

منم الان اینجوریم فکر میکنن همه الان بد بهم نگاه میکنن و طرفم نمیان😔