2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرخ کرده کوبیده مرغ ، با فلفل دلمه سیب زمینی سرخ کن با نون بخور اگه پنیر پیتزا هم دوست داشتی بریز، ریش ریش کن با زرشک و زعفران بزن قاطی برنج ، مرغ ته دیگی ، دمپخت مرغ ، قیمه با مرغ ، چرخ کرده مرغ لای برنج مثل کتلت

من سینه ورون مرغ راچرخ میکنم پیاز وفلفل دلمه رنده میکنم زعفران ادویه مخصوص و فلفل سیاه و نمک و کمی ابلیمو میزنم ورز میدم میزارم یه ساعت یخچال استراحت کنه بعد میارم سرخ میکنم وای نگم برات چ طعم عالی داره تازه گاهی اوقات با گوشت چرخ کرده هم همین کارومیکنم نصفی ازاین میزنم ادامشو ازاون  خیلی خوشمزه میشه 

اول چند دقیقه میزارم بپزه بعد ابکش میکنم 

سس گوجه فرنگی رو با الیت مرغ و یکم فلفل سیاه مخلوط میکنم بعد با فرچه آشپزی از سس که اماده شدع می‌مالونم سرش و سرخ میکنم 

در اخر پیاز سیب زمینی فلفل دلمه و هویج رو با دو قاشق رب سرخ میکنم مرغ ها رو میزارم تو قابلمه تا نصفه اب میذارم بعدم مخلوط سیب زمینی و پیاز و فلفل دلنه اینا که سرخ کردم رو میریزم روش و تمام

سلام من اول مرغ با آب جوش به مدت پنج دقیقه میذارم آب پز بشه بعدش برمیدارم از توی آب جوش ی قابلمه میذارم اجاق روغن میریزم  اول پیاز هاکه نگینی خورد کردم میریزم توی قابلمه مرغ ها روی پیاز ها بعدش فلفل دلمه میذارم تا وقتی متوجه بشم که طعم پیاز خام رفت فلفل قرمز با نمک و زردچوبه میریزم بعدش آب جوشی که از قبلا گذاشتم به نقطه جوش رسیده اینم میریزم توی قابمع که مرغ ها ی کوچولو پیدا بشه همین قدر آبش کافیه دیگه درب قابلمه میذارم تا مرغ ها بخوبی پخته بشن بعدش توی ماهیتابه دیگه ی ذره روغن میریزم رب ها میذارم طعم خامیش که رفت ی ذره آب میریزم ن زیاد کمع مثلا نصف لیوان آب کافیه سعی کنید آب جوشیده از قبل داشته باشید وقتی رب گوجه فرنگی ب این روش درست کردین میریزیم روی مرغ ها خیلی خوش مزه مرغ نرمی ب این روش خواهید داشت حتماً امتحان کنید فلفل قرمز تندش زیاد باشن با فلفل دلمه ای خوشمزع ترش می‌کنه اگه مثل من علاقه‌مندان به غذای تند و تیز هستین