2777
2789
عنوان

بدجور امشب دلم گرفته حالم خرابه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش بتونم فراموشش کنم و فکرش از سرم بیوفته... چشماش قشنگترین چیزیه که توی دنیا دیدم صبح با فکر اون ا ...

عزیزم ببین خودتو با چیزای دیگ مشغول کن اون ادم لیاقتتو نداره اگ براش مهم بودی الان پیشت بود ارزشش نداره خودتو سرزنش کنی دیدم ک میگم 

عزیزم ببین خودتو با چیزای دیگ مشغول کن اون ادم لیاقتتو نداره اگ براش مهم بودی الان پیشت بود ارزشش ند ...

خیلی وقته دارم سعی ام رو میکنم، چرا خدا کاری کرد که من ببینمش و باهاش اشنا بشم خدایا توکه میدونستی اون دوستم نداره تو که میدونستی قراره یه طرفه عاشقش بشم و اینقدر عذاب بکشم چرا منو با اون روبرو کردی چرا یه کاری کردی اینقدر عاشق بشم😭😭

خیلی وقته دارم سعی ام رو میکنم، چرا خدا کاری کرد که من ببینمش و باهاش اشنا بشم خدایا توکه میدونستی ا ...

ب قول ادم بزرگا رسم دنیا همینه نمیخام اذیتت کنم اما باید یجوری کنار بیایی اون ارزشش نداره بخاطرش گریه کنی خودتو عذاب بدی 

خیلی وقته دارم سعی ام رو میکنم، چرا خدا کاری کرد که من ببینمش و باهاش اشنا بشم خدایا توکه میدونستی ا ...

فک کن مرده ببخشید هااا اینو میگم اون لیاقت همین دخترو نداره بعضیا خیلی لاشی ان از قصد میان جلو بدش ک خرش از پل گذشت میرن پشت سرشونو هم نگا نمیکنن