2777
2789

این اتفاق رو من در جریانش بودم یک مدت کوتاهی خاله من با شوهرش قهر میکنه و کلا جدا از هم زندگی میکنن، حالا خاله من حدودا 45 سالشه یک آقا از آشناهای خالم که تقریبا 30 سالش بود مدام به خالم زنگ میزد و مزاحم میشد و میگفت که من واقعا میخوام تورو و حالا اون آقا چه شرایطی داشت؟ 1 ماه نشده بود از عروسیش با یه دختر 25 ساله میگذشت و خب خالم این مسئله رو با من و مامانم در میون گذاشت اما چیزی که هست تو همین سایت میبینم چقد خیانت زیاد شده خواستم بگم بر میگرده به ذات ادم قطعا اون دختر 25 ساله از خاله میانسال من جذاب تر بوده اما اون آقا از هوسش و ذات خرابش دنبال خاله من بود 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انرژی منفی میدیم بهم جای انرژی مثبت ؟

انرژی منفی ندادم عزیزم دیدم تاپیک خیانت زیاد شده اینو گفتم که کسایی که بهشون خیانت شده حس ناکافی بودن نداشته باشن 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

حالا هعییی تاکید نکنید همه مردا با یکی خیلی پایین تر از خودشون خیانت میکنن

خاله استارتر آدم محترمی بو البته

دیدین یه موقع روز گار چرخید و چرخید یه آشغالی بهتون پیشنهاد داد

با این اصل شما از خانومه اون آقا خیلی خیلی پایین تر خواهید بود

نمیگم باهاش دوست میشین هااا

نخورین منو

منظورم صرفا پیشنهاد و مزاحمته

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله