2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اها مشکلتون چی بود و چن وقت تو اقدام بودی

من تخمدان پلی کیستیک دارم دو سه سالی میشد اقدام میکردیم وکلی دکتر رفته بودیم قراربود واسه آی وی اف اقدام کنیم که دیگه باردارشدم ونیاز نشد

من تخمدان پلی کیستیک دارم دو سه سالی میشد اقدام میکردیم وکلی دکتر رفته بودیم قراربود واسه آی وی اف ا ...

ع چخوب من میخام واسه خونه دار شدنم بردارم

🌳🌷☘️🌿🌷🌳
ع چخوب من میخام واسه خونه دار شدنم بردارم

اره اتفاقا منم الان که تاپیکتو دیدم تو دهنم داشتم میگفتم که چرا یکی برا خونه دارشدنمون برنداشتم😂یادم رفته بود کلا منم یکی برا خونه دارشدن برمیدارم انشالله که خونه دارشیم هممون

اره همش آرزومه ی خونه از خودمون داشته باشیم

منم ...نمیدونم چرا شده بزرگترین دغدغه ام این سری هم صاحب خونمون طبقه پایینه هرسری ادمو میبینه یه جوری نگاه میکنه انگار خونه رو مفتکی داده ما میشینیم حالم از نگاهش بهم میخوره فقط دعا دعا میکنم زودتر از اینجا بریم