اونایی که اهانت میکنن که معلومه عقده این ولی واقعا خیلی داره آبروی استان برده میشه اونروز یه مردی رف ...
بی خیال عزیزم لرها از ازل ساکن ایران بودن هیچ وقت اهل خیانت نبودن توی شهر ما عربهای هستن که لباس لری میپوشن و هر جا هم هستن خودشونو لر معرفی میکنن ولی تو خونه عربی حرف میزنن ترکهای هستن که بیرون میان لری حرف میزنن غربت هایی هستن که یه زمانی به عنوان خدمتکار لرها بودن از هند و پاکستان اومدن اما خودشونو الان لر معرفی میکنن فقط خودمون میدونیم چه خبره اما اونی که از جای دیگه اومده خبر نداره و هر چیزی رو پای لر مینویسه اما در نهایت همه انسانیم اسلام اوم که مرزها رو بینمون برداره
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اونایی که اهانت میکنن که معلومه عقده این ولی واقعا خیلی داره آبروی استان برده میشه اونروز یه مردی رف ...
بعد خداییش حالا از هر جا بود شاید ساکن استانما بوده چون استان ما غیر بومی زیاد داره باید چنین نگاه کثیفی داسته باشن مگه یه بازی دیدن چیه که راهش ندادن ما هم به راحتی میتونیم شیر نفت و گاز رو روی روشون ببندیم ببینین کدومش خنده دار تره البته لرها هیچ وقت به وطن آسیب نمیرسونن
انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان
بعد خداییش حالا از هر جا بود شاید ساکن استانما بوده چون استان ما غیر بومی زیاد داره باید چنین نگاه ...
نه اخه میدونی ماجرا چیه فقط به بانوان اجازه حضور داده بودن این الکی رفته بود و خودش رو از استان ما معرفی کرده بود درحالی که معلوم بود از کدوم استان بود
آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃