2777
2789
من نکردم که پسرا کردن ولی ما ترک دست خودمون نیست تو خونمون غیرت فراوون میجوشه هرکی به ترک توهین کنه ...

شمام قطعا بی احترامی کردین که بی احترامی دیدین.تو دعوام فقط زد نیست خوردم هست طرف شمام اندازه خودشون قطعا تو دعوا کتک خوردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بی فرهنگ.حالا نه که قوم خودشون بی نقصه!

لر و ترکهای شهر من باهم شوخی دارن تقریبا تو رو هم‌شوخی شوخی توهین میکنن در جواب اون خانم گفتم حالا خیلی هاشون بی منظورم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
لر یاسوج بودن هم قاتل پزشکه هم اونا که به دختر بدبخت تجاوز کردن

این چیزا همه جای شهر یا کشورا اتفاق میافته ربطی به قومیت نداره بزن گوگل ببین چقدر قتل و تجاوز توسط فارسی زبان ها افتاده 

دفعه بعد اول فکر کن بعد حرف بزن

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

آره من لرم شوهرم ترکه هر وقت تو جمعشونم بیشترین توهینو میکنن اما من محل نمیدم چون نظر کسی برام مهم‌ ...

ترکا به لر ها توهین میکنن ؟

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۷ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

شمام قطعا بی احترامی کردین که بی احترامی دیدین.تو دعوام فقط زد نیست خوردم هست طرف شمام اندازه خودشون ...

نه عزیزم ما بی احترامی نکردیم .۳ تا لر اومدن هرچی از دهنشون در اومده به ما ترکا گفتن ترکا هم زیاد بودن ۲۰ نفری ریختن سرشون دیگه توهین نکنن به ترکا 😂

لحظه شماری میکنم واسه دیدنت عشق من🥺❤️۵۷ روز تا دیدنت🤴🏻🤍

واقعا همین الان تو نی نی سایت چه لزومی داره عنوان بشه سر همین جریان دختر یاسوجی یه نفر که معلوم نبود ...

بعضیا تو مغزشون نمیدونم چی میگذره فقط بلدن تیشه بزنن به ریشه خودشون

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
نه عزیزم ما بی احترامی نکردیم .۳ تا لر اومدن هرچی از دهنشون در اومده به ما ترکا گفتن ترکا هم زیاد بو ...

خب باشه تاثیر گذار بود تموم دیگه بحق تاپبگ و به بیراهه نبرید منم یکی از محله های تهرانم ۹۹ درصد ترکن توهینی نیست که به ملت ها نکنن ولی نمیام جایی بگم 

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
اونایی که اهانت میکنن که معلومه عقده این ولی واقعا خیلی داره آبروی استان برده میشه اونروز یه مردی رف ...

اونا کسایی هستن که دستشون به اصالت لر نمیرسه گربه دستش به گوش نمیرسه میگه بو میده اهمیت ندید ❤