2777
2789
من لر خرم آبادم ، متاسفانه لری سمت شما رو درست متوجه نمیشم ولی واقعا لهجه شیرینی دارین

اه منم ترکم ولی خرم آبادی بلدم نزدیک ۸سال همسایه هامون هرکس بود خرم آبادی بود منم یاد گرفتم

من نکردم که پسرا کردن ولی ما ترک دست خودمون نیست تو خونمون غیرت فراوون میجوشه هرکی به ترک توهین کنه ...

لرها هم همینن شهر ما که نصف لره نصف ترکه من شوهرمم ترکه ترکها هم‌کم توهین نمیکنن ولی این کارا بچه بازیه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچیل اشنوفتین تودهدشت یه کر۲۲ساله دوتا کر۲۲سالنه باکلاش تیربار کرده یکیش هم پیشش فرارکرده اوضاع استا ...

عزیز همه جا ازاین اتفاقا میفته چرا خجالت بکشی

اگر ایران گورستان تمام آرزوهایم شود باز قلبم را در خاکِ پاک این وطن چال خواهم کرد♥️

چرا پزشک یاسوجی رو کشتین یا اون دختر بدبخت رو اونجوری کرذین

یه جوری میگی کشتین انگار کل لرها کشتنش یه دیونه بود که یه لحظه تعادلشو از دست داد البته خود پزشکم کم کاری داشت اما حقش این مرگ نبود ولی تو همه جای کشور قتل رخ میده من‌نمیدونم چرا استان ما رو ول نمیکنن تو بحث تجاوز هم یه جورایی انتقام بود قضیه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
شما لرین خودتون؟

آره من لرم شوهرم ترکه هر وقت تو جمعشونم بیشترین توهینو میکنن اما من محل نمیدم چون نظر کسی برام مهم‌ نیست 

نه گل همه جا ای چیل هسه ولی چون استان کم جمعیت خیلی زی داخل کل کشور پخش ایابو همش تقصیر ای پیجل اخبر ...

واقعا چرا تو سایت عمومی مطرح میکنیی این چیزا رو 

چون ما خودمون همه چیزارو روراست تعریف میکنیم

دقیقا همش تقصیر خودمونه و این پیج های استان تو اینستا که بخودشون اجازه میدن هر خبری رو پخش میکنن اصن ای جرائم باید مخفی بمونه خود دادگاه حل کنه نه اینکه کل کشور رو خبردارکنن 

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃
دقیقا همش تقصیر خودمونه و این پیج های استان تو اینستا که بخودشون اجازه میدن هر خبری رو پخش میکنن اصن ...

واقعا همین الان تو نی نی سایت چه لزومی داره عنوان بشه سر همین جریان دختر یاسوجی یه نفر که معلوم نبود خودش کجاییه اینقدر به من و لرها توهین کرد بعد من اعتراض کردم نی نی یار یه هفته منو تعلیق کرد کلا عدالت نیست از این تاپیکها نزنین لطفا حالا من خودم یاسوجی نیستم ولی هممون لریم باید پشت هم‌ باستیم همه چقدر رو زبون و لهجشون تعصب دارن اونوقت بقیه به خودشون اجازه میدن در مورد لهجه ما نظر بدن به نظرم‌ به بقیه نباید اینقدر رو بدیم  که جلو خودمونم مسخره کنن 

بچیل موصب رفتم بهبهان زایمان کردم واقعاآذیت وابیوم چقدطبیعی سخته توصیه ایکنوم فقط سزاربن کنین.

عزیزم اون تایپکت که گفتی قتل در روستا کدوم روستا ؟؟ من یاسوجی ام نشنیدم که 

تنها و غریب و بی کس 

واقعا همین الان تو نی نی سایت چه لزومی داره عنوان بشه سر همین جریان دختر یاسوجی یه نفر که معلوم نبود ...

اونایی که اهانت میکنن که معلومه عقده این ولی واقعا خیلی داره آبروی استان برده میشه اونروز یه مردی رفته بود بازی پرسپولیس و سپاهان راش نداده بودن و سوژه خنده مردم شده  بود و گفته بود از استان ما اومده درحالی که اصن لهجش به ما نمیخودرد و لهجش به یه استان دیگه میخورد که نمیخام  اسمش رو بیارم معلومه که کلا دارن تخریب فرهنگی میکنن و معلوم نیست چه کسایی پشت این قضیه ان و چرا دارن اینکار رو میکنن

برخی از اقوام هم به ناموس کشی و بعضیا به وطن فروشی معروفن حالا خوبه ما لرا از اون اقوام نیستیم و وطن پرستی ما همیشه بوده و هست  فقط کافیه توی یه استان لرنشین یه اتفاق بیفته آدم کامنت های اینستا رو میبینه اصن تعجب میکنه که چه اهانت هایی کردن .

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃