2777
2789
😂😂 اصن کرم دارم سی ایکه بفهمم چی میگه

خوت جواب خوته دایی😂کرم داری دیه 

ع ناشتی ای کاریانه نمکردی ریقو🤣❤️ 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ای جان چقد ذوق کردم ههههه فعلا صدام ازبوشهر میشنوی هههههههه

ای خوداااااا😍❤️قربونت برم من🫂

ای جانم پرچم بوشهر بالاست 💞سلامت باشی عزیز دلم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

سلامممم عزیززززم 😍 خیلی وقته بهبهان نیومدمه😐 یعنی تقریبا از خرداد😂

همو نیای بهتره هوامون الودَی😣

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
لک میشی؟

الان خیلی ساله کرمانشاهم کلهری صحبت میکنیم ولی خب لری و لکی میفهمم و بلدم حرف بزنم تا حدودی

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:) 

الان خیلی ساله کرمانشاهم کلهری صحبت میکنیم ولی خب لری و لکی میفهمم و بلدم حرف بزنم تا حدودی

ن میگم یعنی پدرتون کردن

مادر لرن

زبانتون لکی هس؟

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎

بچیل اشنوفتین تودهدشت یه کر۲۲ساله دوتا کر۲۲سالنه باکلاش تیربار کرده یکیش هم پیشش فرارکرده اوضاع استا ...

مال چه طایفه ایی بیدن چه روستایی؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من زندگیم پرازمعجزه هایی ازطرف خداس  
ووی باز گرد و خاکه؟🫤نونم سیچه دلم ایخه بیام

کاش گردو خاک بی تهنا! گاز متان مال شرکتل پخش وبیده منه هوا

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
ن میگم یعنی پدرتون کردنمادر لرنزبانتون لکی هس؟

پدرم لر از دو طایفه چگینی و طولابی مادرم کوردن 

آره 

مهم نیست که یه دختر چقدر قوی باشه اون یه نقطه ضعفی داره و اون اینه که تمام چیزی که میخواد یه آغوشه:)