2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من لرا اینکه برا بعضی کلمات ک رو چ تلفظ میکنن خیلی رو مخمه.(حالا نمیدونم جای ک میگن چ یا یه حرف دیگه ...

مثلا چه کلمه هایی؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

ولی ما اینجور میگیم یه کم فرق داره ها ولی تقریبا میفهمیم زبون همو البته یه سری کلمه هاتون سخته😂

اتفاقا به نظرم لری خرم اباد و خوزستان خیلی شبیه و اسون تر از یاسوج و....اس

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...
خوعرم دعا کو سیم ی کوری بیارم خستم کردنه

خدا کور نازاری وت بیه مه خومم یه دختری دارم فقط 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤
میشه خصوصیاتشو توصیف کنی😁خیلی دوست دارم بدونم مرداشون چطورن

همه رو نمیدونم ولی فامیلای شوهرمو بخوام بگم سنتی ان ، اعتقاد دارن زن نباید بیرون خونه کار کنه و فقط کار خونه انجام بده ، تحصیل و دانشگاه و این چیزاهم که هیچ ، با هفت پشت فامیلشون هم در ارتباطن ، ولی خیلی خانواده دوستن و میچسپن به زن و زندگی و کار ، یعنی بعد ازدواج فقط واسه زن و بچه کار میکنن که اونا راحت باشن ، به زناشون هم وابسته ان