2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوچو؟ یاسوجی ای؟

دهدشت بی 

ایگه بی امکاناته 

یاسوج عزیزم شهر نسبتا بزرگیه تقریبا  مرکز استانه 

بعد بهبهان هیچ نداره 

دیه ببین دهدشت چجوره

در قلبوم رو تو بازن💓🔓📎

کدوم شهر

تویسرکان 

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

😂لر جماعت جونش برا عروس میره لر دیدی تو هوا بزن😐

همون شنیدم خیلی خانم دوستن 

حالا رو یکی تو اینستا دارم کار میکنم ببینم چی میشه😂😂😂

زورم به هیکلت نمیرسه ولی به اعصابت که میرسه😏

اسمش وا خوشه گوت لریا بیانو منم اومام

واسه خرم آبادی فک کنم...

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من شوهرم خرم ابادیه لهجه مارو میفمه ، ولی من تو جمعشون اصلا نمیدونم درمورد چی صحبت میکنن

ای جان خوشبخت بشین گلم کم کم یاد میگیری البته منم الان زیاد متوجه نمیشم اسی چی تایپ می‌کنه بهر حال تفاوت زیاد دارن 

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندین خسته شدیم از دست شما لااقل بزارید اینجا آسایش داشته باشیم 😤

حالا که تایپک درمورد قوم لر هستش پیشنهاد میکنم حتما برای مسافرت خرم آباد تشریف ببرید من خودم پارسال رفتم واقعا شهر دیدنی وبا صفایه با مردم مهربون وخون گرم 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم