2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه احساسی دارید یکی از پایتخت طبیعت ایرااااااااااااان باهاتون صحبت می‌کند 🤤🤤🤤🤤

چنی خوته تحویل میری مه هم لر لرستانم ولی پایتخت طبیعت نیسیم ها فک بکم سرزمین آبشاریا بوعیم 😂😂

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
😐بیش دووویست کلمه! اتفاقا لر از همه لحاظ دست نخورده ترین قومه با وجود این همه اتفاقاتی که توی تاریخ ...

خب چه ربطی داره آریایی ها کلمات مشترک زیاد دارن مثلا هندی و فارسی کلمات مشترک داره اروپایی ها هم‌ همینطور لری ریشه و اصل زبان فارسی یعنی در قدیم تقریبا مثل لری صحبت می‌شده و برای همین با زبان انگلیسی کلمات مشترک داره البته لری استان‌کهگیلویه و بویراحمد مثلا ما تو لری به سرد شدن میگیم‌ کول مثل انگلیسی به لیوان‌گیلاس میگیم به ستاره استاره میگیم‌ و ...... خیلی کلمات دیگه 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
چنی خوته تحویل میری مه هم لر لرستانم ولی پایتخت طبیعت نیسیم ها فک بکم سرزمین آبشاریا بوعیم 😂😂

هه بی کش آلبرده 😂😂

شما خرم آبادی که یه دره ای بیش نی🤣🤣

ولی دورود هرکس میا حظ می‌کنه 

خب چه ربطی داره آریایی ها کلمات مشترک زیاد دارن مثلا هندی و فارسی کلمات مشترک داره اروپایی ها هم‌ هم ...

اشتراک هندی و فارسی بخاطر لشکر کشی غزنوی ها و رواج زبان فارسی به هندوستان بود (مطالعات اجتماعی دبستان 😂) 

بله فکر میکنم این دویست کلمه ای که گفتین فقط مربوط به کهکیلویه و بویر احمد میشه چون تو بختیاری چینین چیزی وجود نداره جز چند تا که تعداد شون انگشت شماره 

به هر حال نمیشه گفت تمام گویش های لری اینقد تغییر و تحول داشتن عزیزم ❤️

اشتراک هندی و فارسی بخاطر لشکر کشی غزنوی ها و رواج زبان فارسی به هندوستان بود (مطالعات اجتماعی دبستا ...

نه عزیز ربطی نداره آریایی ها شامل هند و ایرانو و اروپاست همه تقریبا از یه نژادن و اشتراکات زبانی هم زیاده لرهای کهگیلویه و بویراحمد همه مثل هم صحبت نمیکنن بخشی از لرهای ما هم بختیاری هستن اما تو لری ما کلمات مشابه با زبان انگلیسی زیاده 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
نه عزیز ربطی نداره آریایی ها شامل هند و ایرانو و اروپاست همه تقریبا از یه نژادن و اشتراکات زبانی هم ...

یعنی میخایین بگین این اشتراکات از زمان آریایی ها بوده 

بله من اشتباه متوجه شدم فکر کردم منظورتون اینه این کلمات جدیدا وارد لری شده و مربوط به حضور انگلیسی ها توی ایران بوده 

واسه همین گفتم لری دست نخورده ست 

یعنی میخایین بگین این اشتراکات از زمان آریایی ها بوده بله من اشتباه متوجه شدم فکر کردم منظورتون اینه ...

آره منظورم همینه نه لری دست نخورده هست چون منطقه اجدادی  ما منطقه صعب العبوریه خارجی هیچ وقت توش نرفته ولی کلمات مشترک زیاده

هه بی کش آلبرده 😂😂شما خرم آبادی که یه دره ای بیش نی🤣🤣ولی دورود هرکس میا حظ می‌کنه

خرم آبادی ک نیسم ولی بی طرف قضاوت بکم خود شهر خرم آباد و دورود قابل مقایسه نیسن خرم آباد هِه دریاچه کیو و فضای سبزش ده آبشار میارزه،د وسط تاوسو هم حونکه . طبیعتش هم ک یه جوره کل لرسو جنگل بلی داره 

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸