2777
2789

سلام

تقریبا دو ماهی میشه مادرم فوت شده، بدون بیماری و خیلی ناگهانی، من جراحی داشتم و چند روز بود جراحی کرده بودم که مادرم فوت شد، الان تو غربت هستم و این درد منو بیشتر کرده، چطوری به خودتون تسلی دادین؟ 

هم بهانه گیر شدم و هم از کسایی که منو از مادرم به نوعی جدا کردن بدم میاد، در راس همشون هم شوهرمه چون از خانواده ام خوشش نمیاد، چیکار کنم تا دردم کمتر بشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داغ پدرو مادر واقعا سخته باید سالها بگذره تا یکم آرومتر بشی ولی باید کنار بیای باهاش ، یکی از آشناها منم دقیقا همینجور بود شوهرش با خانوادش مخصوصا مامانش رابطه خوبی نداشتن بعد مادره جوون هم بود فوت شد، تو یه شهر دیگه هم بودن ولی دختره مجبورا برای دخترش و زندگیش مث کنار اومده با این قضیه البته

من نمیگم من مقصر نیستم، من هم مقصر بودم

ولی شوهرم هر وقت میرفتیم خونه ی مادرم کوفتم میکرد، منم سعی می کردم کمتر برم، دروغ نگم اینقدر بد خانواده مو گفته بود یا زبانی یا رفتاری، خودمم نگاه مثبتی به اونا نداشتم، مادرم خیلی زن ساده ای بود و توان مدیریت زندگی و بچه هاشو نداشت، 

تقریبا ۴ ماهی بود که با هم قهر بودیم که برای اولین بار در زندگیم بود که با مادرم قهر کرده بودم، الان از روزی که فوت شده منم دیوانه شدم  

منم تازگیا مادرم فوت شده بعده چندسال مریضی سختی که داشت هر رووز خدا تو فکرمه و بابتش ناراحتم فقط با این فکر که خیلی سختی کشید و اون دنیا براش بهتره دارم سر میکنم بنظرم توام زمان بده به خودت

الان عذاب وجدان منو داره می کشه چون خاطره ی اخرین دیدارم با مادرم اصلا خوب نبود، 

الانم از باعث اصلی این جدایی که شوهرم هست دوست دارم دور بشم، هیچ وقت فک نمی کردم مادرم فوت بشه، حتی جراحی مو بهش نگفتم، خدا یک داغی به من داد که تا قیامت روسیاه باشم