2777
2789
عنوان

دروغ نگم گاهی به بچه سومم فکر می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 125 پست
البته یکم شما فلسفیش کردی همه مواردی که گفتی یا تغییر در تصمیمت به خاطر شرایطت بوده یا نداشتن احتیاط ...

اینطور نیست ...خداروشکر می کنم که همسرم جلوی راهم قرار گرفت و مهاجرت نکردم...

هیچ کس وقتی رابطه ی کاملی نداشته اونم برای اولین بار و تازه موفق هم نبوده و باکره باقی مانده پیشگیری  نداره...می بینید که هنوزم خیلی ها باور ندارن چنین امکانی وجود نداره...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر دوست داری خوب بیار...من دوتا دختر دارم سالها تو فکر سومی بودم دوست داشتم یه پسر هم داشته باشم ولی خوب همسرم مخالفت کرد و گفت دوتا کافیه ویه درصدی هم از ریسک کردنش ترسیدم چون ممکن بود سومی هم دختر بشه و واقعا حوصله تیکه انداختنای فامیل شوهرم رو نداشتم ...دیگه نیاوردم والان هم که چهل سال رو رد کردم و برای بچه آوردن دیر شده ودخترا هم بزرگ شدن  

فکر نکنم همیشه شرایط اینجور بودهشایدم برای من غیر متطقیه

بوده عزیزم

تاریخ کدوم کشور رو میخوای ؟ 

دروان اسلام

قبل اسلام 

جنگ های صلیبی

بیماری های عجیب

جنگ های جهانی

غارت و جنگ های مختلف 

کلی چیز دیگه جهان همینه عزیزم اگه قرار بود کسی بچه دار نشه که تمام شده بود....

بوده عزیزمتاریخ کدوم کشور رو میخوای ؟ دروان اسلامقبل اسلام جنگ های صلیبی بیماری های عجیبجنگ های جها ...

کجا با تحصیلات ،شغل نبوده

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بوده عزیزمتاریخ کدوم کشور رو میخوای ؟ دروان اسلامقبل اسلام جنگ های صلیبی بیماری های عجیبجنگ های جها ...

بله همیشه و تو همه دوران‌ها دنیا دستخوش این مسایل بوده اما انسان‌ها تغییر کردن هر چقدر به فرهنگ و تحصیلات و تفکرات انسان‌ها اضافه شد بیشتر شرایط رو در نظر گرفتن 

قبلا زاد و ولد بدون فکر انجام میشد اصلا تفکری و هدفی پشتش نبود 

منظورم به استارتر نیست ایشون که قطعا خانوم متشخص و فرهیخته ای هستن 

اما خودتون نگاه کنید افغان ها تو بدترین شرایط وسط جنگ و بیماری و گرسنگی نه تا بچه میارن بعد امروز یک برنامه در مورد کره و ژاپن میدیدم کخ میگفت تمایلشون به فرزند آوری خیلی کم شده همشون هدفهای دیگه دارن ژاپن و کره به عنوان باهوش‌ترین و زرنگ‌ترین و پرتلاش ترین مردم دنیا اینجوری فکر میکنند چون تفکرشون بالاتر رفته 

خدای من چرا اصرار دارید چیزی که راجع بهش اطلاعاتی ندارید رو مسخره کنید؟

مگ‌با شما بودم؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

همه اینا به کنار فقط بگو چطور باکره حامله شدی؟ مگه گردافشانی کرده شوهرت؟ والا شوهر ما یه سال اول خود ...

چند بار توضیح دادم عزیزم بخون کامل در موردش تو اینترنت هم میتونی تحقیق کنی...ما هم نمی دونستیم ..

هم به شما و هم بقیه دوستانی که با تمسخر صحبت کردند و با جملاتی از قبیل حضرت مریم و گوشمون درازه شخصیت خودشون رو نشون دادن پیشنهاد می کنم اگر تو زمینه ای اطلاعات نداشتید فورا واکنش نشون ندید کار صحیحی نیست 

قرار نیست اگر کسی بچه نیاورد از بی عرضه گیش باشه ممکنه فقط تفکراتش با شما فرق بکنه

چقد شما رو دوست دارم🙂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....