2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112586 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی میفرمایید؟

مسخره میکنی؟

چیز خنده داری گفتم ؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ی دوستی داشتم خیلی بدبخت بود صورتشم اصلا خشگل نبود تازه بدم بود

با ی مردی که تقریبا بیست سال بزرگترش بود ازدواج کرد که بیش از حد پولداره

یعنی زندگی دوستم فراتر از رویایی شده 

سفر دور اروپا 

سفر افریقا 

دو سه ماه ی بار سفر خارجی

کنسرت های انچنانب

اصلا ی جاهایی میره که خود ساکنین اون کشورا تو خوابشونم نمیبینن

سفر داخلی انچنانی

کلا داره تو مسافرت های فوق لاکچری زندگی میکنه

خلاصه نگم که چقدررررررر خوشبخت شده

سرتاپاشم عمل کرده قیافش بهتر از قبل شده

بستگی داره خوب رو تو چه چیزی ببینن بقیه

مثلاً همیشه همه اطرافیان و فامیل ها به من میگن دعا نویست کیه که همچین ازدواجی کردی

اونا از دور میبینن که خانواده ی شوهرم پولدارن، مادرشوهرم با این که کلی بچه داره ولی جوونه و تیپای به روز میزنه و تو روی بقیه همیشه می‌خنده ( در حالیکه به شدت بدجنس و فضول و دخالت کنه و در ضمن اهل دعوا و فحاشی و بزن بزن)

یا مثلاً همسرم که خونه و ماشین داره ، اجتماعی و مهربان و خنده رو هیکل و قیافه‌اش هم نرماله

به هر حال هر خوبی ای هزار تا بدی هم داره

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

آخه دختر خوب پس تکلیف دخترایی که نه خونه پدری خوشی دیدن نه خونه شوهر چیع؟؟؟؟!خیلی دیدم از این دسته د ...

من کاری به اونا ندارم حکمت خدا و قسمت و همه اینا هست که ما چیزی ازش نمیدونیم

ولی چون میدونم اکثرا تو جواب سوال استارتر گفتن دختره هیچی نداشت بد بود یهو یه شوهر خوب کرد خوشبخت شد اینو گفتم

امان از اینهمه قضاوت و حسادت و بخل

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه مورد داشتیم دختره قیافش معمولی رو به پایین،خانواده کاملا معمولی ولی آبرودار،دختره ام چون تو روستای دور افتاده زندگی میکردن نه درس تونسته بود بخونه و نه بخاطر فاصله اش با شهر هنری بلد بود.یه آقا از تهران اومد خواستگاریش یه رستوران بزرگ تو کرج داشت ماشین مدل بالا و خفن، یه خونه خوشگل بزرگ و اعیونی.دختره رو برد تو همون خونه میگفت اصلا آشپزی نمیکنم  ،تمام جهازم پسره خرید چون دختر توان مالیش خیلی خوب نبود.واقعا تعجب کردیم ولی خوشحالم براش که خوشبخته

(اینم بگم که داماد اصالتش مال همون روستا بود و وقتی اومده بود به پدربزرگ مادربزرگش سر بزنه دخترو دیده بود)

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

خودم از نظر خونواده شوهرم ..ولی هز نظر فامیل خودمون ن .

ب نظرم بستگی ب ادمای اطرافت داره ..یکی از فامیلامون خیلی موقعیت شوهرش خوب ک خونواده پدریشم از چنددهه قبل باکلاس و تحصیلکرده بودن دختر ی شاسی بلند همینجوری داد ب باباش ...فوق العاده خوش اندام  و با اعتماد ب نفس بالاس دختر الیته چندسال مربی 

یه مورد داشتیم دختره قیافش معمولی رو به پایین،خانواده کاملا معمولی ولی آبرودار،دختره ام چون تو روستا ...

خب اینو در جواب اون خانومه بگو که میگ لابد اونایی که خوشبخت میشن پیش شوهر حتما قبلش خدا ازشون یه چیزی گرفته!!!!

طرز فکروووووو!

اره ما تو فامیلمون یه دختر خانمی بود خیلی خوب و نجیب بود ولی پدرش خسیس بود به شدت ازدواج کرد جهاز هم بهش نداد ولی اینقدر خوشبخت شد که حد ووحساب نداره از لحاظ مالی و عاطفی پسره واقعا خوب هست و با معرفت خیلی به هم میان الان چند سال میگذره بجه هاشونم بزرگ شدن ولی این خوشبختی همچنان پابرجاست واینم بگم خیلی خانم خوبیه و اصلا خودشو گم نکرد و با همه خوب رفتار میکنه خدا خوشبختیشونو بیشتر کنه

کسی که تو آلمان بود و خواهرش قوله ازدواج با برادرش به من داده بود ولی رفت یکی دیگه رو براش گرفت برادرشم میلیارد بود سه  عروسی فوق مجلل برا دختره گرفت در حدی که همه تا سه چهار روز از اون عروسی حرف میزند ولی بد دختره یه ماه بعد از ازدواج خودش طلاق گرفت یعنی در واقع پولشو کشید بالا