2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112645 بازدید | 1201 پست
یکی بود فکر میکردم خیلی خوشبخته ولی اشتباه میکردم

میشه بیشتر توضییح بدی؟ من همه ی دخترهای فامیلم همسرهای پولدار کردن ولی من نه‌همش فکر میکنم خیلی خوشبختن و اونا واقعا ازدواج کردن .نظر شما چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عروس خالم سی ساله ازدواج کرده از لحاظ قیافه هیکل زیاد جالب نیست اخلاقشم همین طور اما انگار مهره مار داره پسر خالم هلاکشه از اول بهترین ماشین زیر پاش بود بهترین زندگی پسر خالم فوق العاده پولدار اوت به پسر خالم زیاد اعتنا نمیکنه اما پسر خالم هلاکشه عزیزم به شانس و اقباله نه به قیافه و اخلاق و پولداری خواهرشم همین طوره    

ااونها تنها نیستن با هم تو یه ساختمون زندگی میکنن همشون خونه دارن فقط منم که هرشب یجا می خوابم برای ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

رسما هرزه ست و مشخصه بیماری روانی-جنسی هم داره

سایت به گند کشیده شده با همچین کاربرایی لطفا رسیدگی کنید 

🏃🏻‍♀️

برو بمیر مردک عوضی

باشه چشم شمااینقدر ناراحت نکن خودت رو من میرم میمیرم‌  حرص جوش برا ی ،  ،،       ،،،پوستت خوب نیست چروک میشه    ،

اماچند تا موضوع روباید قبل از مردنم بگم 

یه دوست دیگه ای هم با تیکه انداختن وطنز تلخ درست مثل شما ناراحت شده بود ولی خیلی با ادب تر بودن    جواب ایشون رو بخون روشن میشی 

تمام این خانمها ازدواج 2تا4 بار داشتن   همشون بچه دارن واز خوابگاه زنونه فرحزاد یا شوش  هستن  تازه یک واحد ۴۷ متری دیگه رو تموم کردم  به این امید که گره از کار یکی باز کنه خودم رانندم اصلا تهران نیستم که بخوام برم اونجا ولی خواهرم وشوهرش هستن البته اونا مستاجر دارن به کار منم کار ندارن     این ارث مادرم بود  

در اخر باید بگم امیدوارم  شما یه از دواج خوبی داشته باشی که همه تعریف کنن   به گوش من هم برسه خوشحال بشم 

خدافقط  از همه اسرار خبر داره  

راستی اگه همه چیز خوب پیش نرفت               نمیخوام ناراحت بشی  ولی خدابزرگه    وهنوز امید هست

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

یه دختر تو اشناهای ما بود خانواده ندار حاشیه شهر بودن خودش سنش کم بود مادر یه پسر فوق پولدار اینو پسند کرد پسره هم گفته بود رو حرف مامانم هیچی نمیگم یعنی تو پول غلت میخوره الان

ببخشید چند وقت بعد از جدایی مجدد ازدواج کردین ؟

یک سال و نیم بعدش

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

@niniyar_1 @niniyar_2 رسما هرزه ست و مشخصه بیماری روانی-جنسی هم دارهسایت به گند کشیده شده با همچین ...

سلام

niniyar_1 ⬅️ که با تگ جایی نمی آیند.

niniyar_2 ⬅️ فقط ۱۱ شب به بعد هستن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.