متاسفانه اکثرا از ظاهر زندگی دیگران برداشت میشه خیلی خوشبختن ولی یه موردی که خودم از نزدیک میشناسم عمه ی پدرم و عمه ی خودم بوده عمه ی پدرم با کسی ازدواج کرده بود که وزیر خزانه داری زمان شاه بوده و بسیااااارررررر پولدار در حدی که این اقا اون زمان چند خونه و رستوران توی آمریکا و آلمان و سوییس داشته و عمه ی پدرم اکثر کشورهای دنیا سفر کرده بود و زندگی شون با ملکه ها فرفی نداشت خدمتکار داشت البته پدر پدربزرگم هم تاجر بودن اون زمان ، ولی پدربزرگم میگه شوهرخواهرش هر روز با یه زن بوده و فوق العاده هول زندگی هاشون هم جدای از هم بوده هر کدوم توی خونه جدا زندگی میکردن ولیییییی فوق العاده پولدار بودن دیگه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
فقط مردای احمق نمیتونن اعتماد به نفس کاذب را تشخیص بدن و گول میخورن!! مگه آدم عقل نداره و نمیبینه که گول اعتماد به نفس کاذب طرف مقابل را بخوره.من شخصا از آدمای خودشیفته هزاران فرسنگ دوری میکنم