2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112652 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممکن ایشون و منششون رو از نزدیک دیدم و میشناسم حالا شما بگین زرشکیان

نفهمیدم چی نوشتی

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

نه اصلاااااااااا با یه عروسی فوق ساده

رئیس جمهوره آدمه دیگه قرار نیست خارق‌العاده باشه و یه عروس خارق‌العاده داشته باشه ک

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من که نگفتم فرشته اس چه گاردی داری شما دوست عزیز

والا من گارد نگرفتم این شمایی که فکر میکنی

بله سراغ دارم هیچ ویژگی نداره هیچ هنری نداره هیکل نداره خانه داری صفر فوقالعاده کثیف خونه زندگیش به طوری که میری خونش آمدنی باید پاهاتون ولباساتو بشوری حتما دوسال یه بار یه بچه میزاد فوقالعاده روابط خانواده رو بهم میزنه و شوهرش فوقالعاده مردخوبیه سالی یه مغازه وخونه می‌خره دختره قبل ازدواج توی داهات تو خونه داغون کاهگلی زندگی می‌کرد 

الان هر سه راضی و خوشحالنپسره همینکه زنش راضی باشه براش کافیهپسر خیلی دوست داشت ک فکر می‌کنه دختره ...

پس خله 😅😅😅مثل برادر خنگ من

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ببخشید متوجه نشدم ینی دختره دوست مذکر داره یا منظورت دوستای شوهرش بودناین حجم از آزادیم ی روزی گندش ...

دور از چشم شوهر دوست مذکر داره وقتی میاد خونه مامانش چند روز بمونه باهاشون بیرون میره اکیپ هستن 

با شوهرشم که کلی دوستای متاهل دارن که جوری با شوهراشون گرم میگیره زنا اونقد با شوهرشون گرم نمیگیرن

گناهشو نمیشورم چون با چشم خودم همچیو دیدم