2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112645 بازدید | 1201 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی‌نهایت زیبا بود و خیلی اعتماد به‌نفس داشت

خیلی هم پولدار نبود اما همیشه خواستگار ثروتمند داشت حتی یکی‌شون به اندازه‌ای دختره رو دوست داشت و چون جواب رد شنید افسردگی گرفت ‌و بیمار شد

الان هم دختره کانادا زندگی می‌کنه و یک دختر داره

京香水月

من با ازدواج من همه دورشو خط کشیدن ازبس شوهرم وزندگی نرماله

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بی‌نهایت زیبا بود و خیلی اعتماد به‌نفس داشتخیلی هم پولدار نبود اما همیشه خواستگار ثروتمند داشت حتی ی ...

اسمش اولش پ نداشت

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

پیشونی بلند داشت 

اندام معمولی

چهره معمولی 

خونواده جالبی نداشت داداشش ساقیه و جنگی 

در عوض خداروشکر یه همسر خوب نصیبش شد 💚

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
خوشکل بود ؟قد و اندام خوبی داشت؟سر و زبون خوبی داشت؟چی داره که مردای پولدار جذبش میشدن؟

خوشگله ولی چاقه اره زبون داره و اینکه همیشه عین این زنای پولدار و لاکچری رفتار میکرد البته در کل زن بدی نیستا منم انتظار نداشتم این کارو بکنه یه مدت بی پولی بهش بدجور فشار میاورد بعد طلاقم مهریه و ... نگرفته بود بیکار شده بود و خونشم اجاره بود گاهی فکر میکنم بی پولی ادمو ممکنه به گناه بندازه ولی فکر کن ۴ سال پیش اون اقای متاهل ماهی ۳۰ الی ۴۰ میلیون به حسابش پول میریخت 😑

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

خاهرام هیچی والاه فقط شانس داشتن😐😐

خداروشکر کن مث خواهر من نشدن ک شوهرش با دستای خودش خودشو خلاص کرد خواهرمو بدون پشتوانه با ی بچه دو ساله گذاشت

اونجوری دیگ ی خواب راحتم نداشتی

اخلاق جاریت چطوره؟پدر مادر جاریت هم پولدارن؟

بشدت محافظه کار و دروغگو 

خدا شاهده ما تا حالا ۱۰ دقیقه با هم حرف نزدیم

بشدت حسود 

پدر و مادرش دامپرورن 

خونه ندارن 

تنها کسی از فامیلشون که شهر زندگی میکنه همین جاری منه 

این چیزی که میخام تعریف کنم شاید باورتون نشه ولی خودم دیدم باچشمای خودم تا باورم کردم همسایه امون یه بردار زاده داشت توروستا وضع مالی خوبی هم نداشتن شوهرداده بودنش ولی شوهرش اذیتش میکرد کتک میزد این از شوهرش جداشد رفت تهران کارپیداکنه . رفت تویه تولیدی بزرگ کارکرد مدیر تولیدی که یه اقایی بوده چندین سالم تواروپا بوده عاشق این دختره میشه میگه چقدر ساده ای نچرالی من عاشق روستاهستم و ازاین حرفا هیچی دیگه دخترو گرفت ملکه کرد خونه دوبلکس ویلایی رو زد بنامش گفت تو از آسمون برام اومدی حتی اسمشم عوض کرد یه اسم خوب براش گذاشت تمام طلا جواهرات . جوریه که خواهرای پسره باهاش قطع رابطه کردن که تو ابرومونو بردی 

خودت اتقدباکلاس چرا اینو گرفتی

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه