2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112575 بازدید | 1201 پست
نه هیچ کس اتفاقا خودم داشتم بررسی میکردمهمه ازدواج هاشون معمولیه

دقیقا چرا من ندیدم یعنی فامیل ما داغونن🤣 مثلا طرف درامدش ۵۰ اما قد کوتاه موهاش ریخته شکمم اورده از بس پراشتهاست

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادربزرگمم یه دوستی داشت میگفت این دوستم سه تاخواهرن نون شب نداشتن رنگشون همیشه زرد ولاغرومریض بودن هرسه تاخواهر باسه تاجرازدواج کردن وکلی کلفت ونوکر زیردستشون بود مادربزرگم میگفت شانسشون بلندبود

گاهی انسانم آرزوست

من خودم پدرشوهرم خیلی پولداره، لامصب همین الان بتکونیش دو سه میلیاردی ازش میریزه، با مردمم خیلی خوبه، حاجی فلانی ار دهن مردم مخل نمیوفته، مادرشوهرمم خیلی ساکت و آرومه،  همسرمم تحصیلکرده اس مهندسه و اخلاق خوبی داره خودمم لیسانس دارم و مربی هستم، هرکی میبینتم میگه وای راضیه چه زندگی خوبی داره و تو مگه دیگه از خدا چی میخوای...

اما تو واقعیت پدر شوهر مادرشوهرم که تو مردم خیلی خوبن ، هر روز دل همسرمو میشکنن هر روز یه تیکه هر روز یه مسخره بازی جدید، در حالی که همسر منه که خرجشونو میده ، کلی بهش تهمت میزنن، خلاصه که از رو ظاهر قضاوت نکنین

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
چطوری آشنا شد با شوهرشاخلاق دختر چطور بود

تو فیس بوک آشنا شدن

اخلاقش خوبه بد نیست تمیز هم هست خونه داری هم بلده اما روزش از ۴بعدازظهر شروع میشه کلا قبل از اون خوابه تحت هر شرایطی .تو زندگی قبلیش هم همین طور بود

بسیار ول خرجه و اهل سفر و بریز و بپاش

یادمه شوهرش به مشکل مالی خورده بود اما راضی نشد خونشو عوض کنه تا از بحران بیان بیرون 

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

تمام دختر های فامیل ما خدا رو شکر خوشبخت شدن ،غیر از خودم  ،شوهرای سالم ، وضع مالی خوب ، خانواده شوهر خوب ،شوهرای خوش گذرون و زن دوست اطرافم بد بخت ندیدم تا وقتی نی نی سایت نیومده بودم فکر می کردم تنها بد بخته کشور منم ،چرا فکر می کنی کسی خوشبخت نیس ،ویژگی هاشون هم اره همشون خوشگل هستن  ،دوتاشون معمولی رو به پایین بودن اونا هم خوشبخت شدن ویژگی خاص دیگه ایی ندارن ،در عوض خودم تلافی کل فامیل رو دراوردم از بخت سیاه 🤕

دخترعموم

کارمند بانک

با دوتا فوق لیسانس از دانشگاه الزهرا

عمومم رییس بانک

شوهرش کارخونه دار 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

آره جاری خودم بقدری بقدری زندگیش عالیه که نگم برات.

دو تا بچه داره .

شوهرش بشدت پولدار  . بهش میکت رو زمین راه نرو رو‌چشای من راه برو بشدت مواظب خانمش هست.

خودش میگه اصلا باورم نمیشد من اینجوری ازدواح کنم

از نظر قیافه شوهرش تکه.

جاری مد نه قیافه داره نه اخلاق

خدا شانس بده فقط