2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112577 بازدید | 1201 پست

تحصیل کردن و شاغل مادر عاقلی دارن از یه خانواده ی سطح بالا بودن

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره داشتیم تنها ویژگی خانوم rو A و z  فقط زیبایشون بود نه موقعیت اجتماعی داشتن اون موقع نه خانواده خاص هیچی فقط چهره

A پدرشم خیلیا اذیت کرد ولی خوشگل بود بعد ازدواج هم لب تاپ هم گوشی ایفون خرید براش گذاشت درس بخونه الان شاغله و شغل خوبی داره

خانوم زد هم همین طور

ار هم همین طور 

خوب باش ولی ساده نه🎀

خواهرم... از بس دختر خوبی هس و نیتیش صافه 

شوهرش خیلی پولداره دو تا خونه دارن خواهرم دنا داره شوهرش براش خریده و شوهرشم ماشالله از لحاظ ظاهری عالیه 

همه تو فامیل تعجب کرده بودن الانم هنوز باورشون نمیشه

و اینکه خودمون خانواده معلومی رو به پایین هسیم 

😂😂

عزیزم نوشتین برای کامپیوتر راهنمایی میکنید

میشه یه راهنمایی بدید به من که  چه شاخه ای از کامپیوتر و نرم افزار برای مدرک گرفتن خوبه

مثلا فتوشاپ و اینا

یا برنامه نویسی و پایتون

منم کار با کامپیوترو دوست دارم ولی میخوام یکی از شاخه هاشو جدی شروع کنم به یاد گرفتن و مدرک بگیرم

شاید جالب باشه 

دختر یکی از بستگان ما دختر بسیار خوب و تحصیل کرده از خانواده سرشناس و عالی ولی خود دختر خیلی ساده و بی آلایش و خاکی .... این در حالی که بقیه ی زنا و دخترای فامیل اووووههههه بیا و ببین فیس و افاده ها طبق طبق ، یعنی این دختر بین اینا خیلی متفاوت و در عین حال تک بود....

اول که همه میگفتن این‌شوهر نمیکنه و ابن خیلی ساده پسند و فلان و اینا ....بالاخره ازدواج کرد با یه پسر معمولی پسره خیلی زرنگ و کاری بود الان همه سون رو رو هم جمع کنی ماشین دختره هم نمیشه 

شرایط مالی عالی 

شوهرش بسیار مرد با شخصیت و مودب

خداروشکر که خوشبخته 🌹❤️ این خوشبختی حقش بود

خواهرم... از بس دختر خوبی هس و نیتیش صافه شوهرش خیلی پولداره دو تا خونه دارن خواهرم دنا داره شوهرش ب ...

من دو تا خونه دارم ماشین دنا تا همین الان فکر میکردم خیلی وضع مالی سطح پایینی دارم😐😐پولدار محسوب میشم یعنی؟😆😆😆

تعریف کن عزیزم و از دختر بگو

آره من یکی و میشناسم که دستشویی شون هنوز ته حیاط آب گرم ندارن خونه زندگی افتضاح هیچی ندارن ولی یه پسر کارخونه دار که یه وبلا دارن به چه بزرگی چه ماشین های چه خونه ای اومد دخترو گرفت دختره افتاده تو کوزه عسل هرچی خونه بابا ننه ندیده اینجا بنز سوار میشه فقط خدا باید بخواد 

نداریم والا

خودمم میگن پدرشوهرت ارث تپل بهت داده ( محضریه داده ولی گفته بعد مرگش صاحبش بشیم)

ولی والا بدرد نمیخوره

ذات خوب طرفت اصل کاره

وگرنه پول باشه میریزی میپاشی میخوری میخری ولی ته دلت صاف نیس خوش نیس

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍