2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112645 بازدید | 1201 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر دختر خانمای اقوام همسرم، خانوادشون خیلی سخت گیرن و هر خواستگاری با هر موقعیتی رو راه نمیدن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

به دو  نفر در فامیل همسرم غبطه میخوردم چون از خودم بالاتر بود موقعیتشون یکیش طلاق گرف پدرش فوت شد و چن سال افسردگی گرف بعدش با پسر ک سطحش خیلی پایین بود ازدواج کرد و از چشمم افتاد چون فک میکردم خیلی خوشبخته 

یکیشم اونم موقعیت خیلی خوبی داشت قیافه خیلیییی زیبایی‌های داشت قدش بلند چشاش سبز پوست سفید خیلییی خوشگل  فهمیدم شوهرش بهش خیانت کرده اینم به شوهرش خیانت کرده همدیگه رو بخشیدن و ادامه زندگی 

و اینکه ۱۴ساله بچه دار نمیشن 

و دیگ غبطه نمیخورم ب حالش

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
بله من و جاریم هر دو بهترین ازدواج و داشتیمزبانزد کل فامیلاییمحسرت رو تو نگاه بقیه متوجه میشیم

خوشبخت باشین عزیزم هردوتون

از چشم بد دور باشین

چطوره مگه ازدواجتون؟ شوهراتون خیلی پولداره؟

خودتون چطورین؟ خوشگلین؟ خوش اخلاقین

طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قا ...

شغلتون چیه من اعتقاد دارم قسمته ازدواج گاهیم هست که توخوبی ولی طرفت خیلی خالتو میگیره 

ارهآدم صاف و ساده و پاکیه به خاطر شرایط زندگیش کلی بهش تیکه مینداختن ولی اون خیلی مظلوم بود همیشهکل ...

شرایط زندگیش مگه چطور بود؟

چطوری با همسرش آشنا شد؟ خود دختر چطوره؟ با سواده؟ خوشگله؟ خوش اخلاقه؟😄

از خودت بگو گلمازدواجت چطوره

ازدواج اولم که فامیلی بود ، از نظر جایگاه اجتماعی و مالی خیلی بالا بود ، باطن زندگیمون هم بد نبود واقعا، فقط سر دخالت های خانوادش گاهی بحث داشتیم وگرنه بی دریغ عشق و محبت و احترام داشت برام و همه خیلی حرص می خوردن سر ازدواج ما

ازدواج دومم چون یه بچه هم دارم کسی انتظار نداشت ولی از ازدواج اولم هم خیلی بالاتره شرایطش، و خب قاعدتا حرص اطرافیان هم بیشتر دراومده

خودمم ظاهرم خوبه بد نیست، هیکل و قدم هم خوبه

بداخلاقم ولی مهربونم ، کسی کراشم بشه در پشت صحنه غیر مستقیم میرم سمتش جوری که اون فک کن خودش اومده جلو