2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 112645 بازدید | 1201 پست
قشنگم قبل از همه چیز ظاهر زندگیه دیگرانو با باطن زندگیه خودت یکی نبین ولی دیدم دختره منگ و گیج اومده ...

دقیقا مثل زنداییم 

من برعکس با چ زیبایی و همه چی تموم اومدم الان شدم پیرزن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم 

همه فامیل خودم و فامیل همسرم و دوست های همسرم آرزوی زندگی منو داشتند و واقعا هم خوشبخت بودم و حس خوشبختی داشتم 

همه تو حسرت زندگی من بودند 

دو تا خواهر شوهر خوشگل و  داف مجرد بزرگ تر از خودم داشتم که توی ۴۵ سالگی هنوز مجردند و من ۲۰ ساله بودم ازدواج کردم

نظر مادر همسرم این بود که خوشگلا شانس دارند واسه همین من این قدر خوشبختم 

اما ۱۵ سال بدترین بلاها رو سرم آوردند به خاطر حسادت شون 

و من بالأخره طلاق گرفتم و خودم رو از شرشون راحت کردم

و الان هم حس خوشبختی دارم

اللهم عجل لولیک الفرج
گفتی کار کرده لوازم خونشونو عوض کرده؟

آره عزیزم..تو زمان دانشگاه کار هم‌می‌کرد و قسطی مبلمان و فرش خرید برای خونه باباش که میان‌خواستگاریش خونشون زشت نباشه

تصمیم میگیرم که تا وقتی که زنده ام غرق باشم...اما فقط وقتی که تو اعماق این دریا تو باشی❤️

به نظر م بیشتر مردم  نمی ذارن کسی از باطن زندگیشون سر در بیاره و بفهمه چی داره بینشون میگذره.و اون چیزی که ما می بینیم ظاهرشونه که خوشبختن و شوهرشون خوبه و ..من خیلیا رو فکر میکردم خوشبختن بعد خدا خواست چیزهایی رو ببینم که صد سال خودشون لو نمی دادن

یه فامیل داریم اعتماد به نفس که زیاد  داشت 

سیاست هم داشت اب زیر کاهم بود

رفت بامظلوم بازی پسر یه دکتر را  وقتی سن پسره  کم بود ۱۸ بود عاشق خودش کرد و جورش کرد برا خودش 

عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری ، وَلا اَسْمَعُ لَکَ حَسیساً وَلا نَجْوی برمن سخت است که همه را ببینم اما تو را نه ، وهیچ صدایی و نجوایی  از تو نشنوم...

طبق شغلی که دارم از نزدیک شاهد زندگی آدمها هستم توی جامعه و می بینم همیشه اونی که برای خودش اَرزش قا ...

به جرعت میتونم بگم بهترین کاربر سایت هستید 

بارها کامنتتونو دیدم بسیار سنجیده و عاقلانه صحبت میکنید

[کاربری دوم] کاش هیچوقت مهر آدمی که قسمتتون نیست،به دلتون نیوفته...

دختر خاله م

ظاهری خوشگله، اما تپله، محجبه س

بسیاااار خونگرم، مهربون و خانوادهددوست، مدیر و کاربلد. سنگ تموم میزاره برا همسر و بچه هاش

اون زمان ک ازدواج کرد دانشحو بود.

وضع مالی همسرش خیلی معمولی، اما الان خیلی پولدارن.

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛