2777
2789
عنوان

اطرافتون دختری بوده که ازدواج خیلی خوبی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 110460 بازدید | 1178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور اینا رو تور کردن

دخترخالم ک متولد۷۷بود ۱۰سال پیش دوست پسردوستشو تور کرد مخشو زد.

دخترعمومم یکی بهش معرفی کرد خداخیرش بده ک اون دنیاشو خرید.

دخترخاله بزرگمم تودانشگاه اشناشد

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حجاب یعنی چادری؟شوهرش خیلی پولدار بود؟

نسبت به خانواده دختر سرتر بود.. پولدار که نمیدونم در حد یه خونه دوبلکس وماشین.. بقیه رو نمیدونم.. اما قبلش دختره هیچ نداشتا. از باعرضگی پسره بود

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
عجیبه با این قیافه پسندیدن همه چی شانسه واقعا

فقط و فقط شااااانس

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

به نظر منکه درصد زیادش شانسه.

یکی از اطرافیان من به شدت دختر بد اخلاق تندخو وبدزبانیه.  نریزید سرم این از نظر من نیست از اون مدل آدماییه که هر کس یبار ببیندش ازش فراری میشه مدام درحال نیش و کنایه .از نظر ظاهری هم قد متوسط خیلی خیلی چاق پوست داغون اجزای صورتش به شدت زشت. خداوکیلی ازاون دسته دخترایی بود که هیچکس فکرشم نمیکرد یکروزی ازدواج کنه. همیشه خدا هم بو عرق و دهنش آدمو آزار میداد. دوتا هم خواهر از خودش بزرگتر داره

پارسال با یه پسر ازدواج کرد از هر نظر آقا درحد عالی هست

تیپ و قیافه وضعیت مالی،اخلاق وخانواده و همه چیزش بیست بیست

تو عروسیش همه داشتن از تعجب شاخ درمیاوردن.به قول یکی از اقوام آدم احساس می‌کرد الان عروس دامادو میخوره اینقده عجیب غریب بودن. دقیقا شبو روز

خداروشکر الان زندگیه خیلی خوبی دارن تفاوتهاشون کاملا مشهوده ولی باهم خوبن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
شوهرش مگه چطوری بودچطور یعنی رضای خدا رو درنظر گرفته بود؟چیکار کرده بود

شوهرش مال چندانی نداشت ولی کلا خانوادگی روی لقمه حلال حساس بودن حالا هر چند کمش   و پسره انصافا جنم کار داشت   و البته آدم معتقدی بود اهل نماز و کمک ب نیازمند و کنترل چشم و  اینا .‌‌‌.. این مدلی طوری