2777
2789
عنوان

همیشه شب امتحانی ام😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1597 بازدید | 126 پست
والا من از بچگی درس نخوندم الانم از درس متنفرمهیچ فرقی نداره خواهر بلاخره ادم متنفر میشه چه بخونه چه ...

من خیس از اطرافیانم تیزهوشان بودن ، 

سال کنکور دیگه کم‌اوردن و نخوندن

اما خیلی هاشون بودن ، نخوندن و سال آخر و دبیرستان صدشونو گذاشتن و بهترین جا ها هستن 

Zzzzz -

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا بستگی داره خودت چقدر بخونی ممکنه یکی بهترین معلم هارو ام داشته باشه اما نخونده متوسطه دوم بر ...

واقعا الان دارم پاره میشم

همش به مامانم میگم من چرا اومدم تجربی

بعد یادم اومد رشته های دیگه هم همین قدر سختن:))

بچه ها من خیلی خستم بگیرم بخوابم آفتاب نزده باید بلند شم 

امیدوارم تو امتحاناتون موفق  باشید 

دوست داشتید واسه منم دعا کنید🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیاید من مشاورتون بشم ، براتون برنامه های خوشگل بنویسم و راهکار های قشنگ مطالعاتی بهتون بدم که حتی ش ...

من خودم مشاوره تیزهوشان میدم ولی اراده خودم ضعیفه واسه خوندن 😂

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

زارت .

بابا بیخیال نمی‌دونم مردم چرا تا با آدمای تحصیل کرده تو تیزهوشان مواجه میشن دوست دارن تخریبشون کنن

۱۰درصد کلا هوشه بقیش کلا تلاشه 

هرکیم به جایی رسیده حالا جدا از پارتی و.... اونی که واقعا تلاش کرده نون زحمتش رو می خوره نه هوش نه استعداد و..

بابا بیخیال نمی‌دونم مردم چرا تا با آدمای تحصیل کرده تو تیزهوشان مواجه میشن دوست دارن تخریبشون کنن۱۰ ...

وا🗿

میگم من خودم تیزهوشان در اومدم هم ششم هم نهم نرفتم !!

متوجهی ؟

Zzzzz -

واقعا الان دارم پاره میشمهمش به مامانم میگم من چرا اومدم تجربیبعد یادم اومد رشته های دیگه هم همین قد ...

وای حق 

ولی من میدونن می رفتم بقیه ی رشته ها هم وضع بدتر بود چون نمی‌تونستم ارتباط بگیرم

وا🗿میگم من خودم تیزهوشان در اومدم هم ششم هم نهم نرفتم !!متوجهی ؟

خب چرا نرفتی؟با اینهمه سختی بازم می ارزه 

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .