2777
2789
نظرم اینه بلند شو زنگ بزن خونتون یکی بیاد دنبالت برو خونه دیگه هم شب خونه نامزد نمون به هیچ دلیل

چرا؟ نامزدم با پسرعموم رفت تا ماشینش رو درست کنه 

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هعی.دختر خاله ی داییم به دختر داییم گفت بچه ی من رو آروم بکن. دختر داییم هم برداشته بجه رو برده تو ا ...

داستان از سایت ای بی ادبی برداشتی؟ 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

حاجی من پریشب خواب بودم شبا موقع خواب ارنج دیدم رو میزارم رو پیشونیم خوابم ببره 

بعد نمیدونم چیشد دقیقا حسش کردم یکی انگشتای دستم رو کشید جوری بود گ باهاش بیدار شدم 

تو خواب و بیداری بودم 

بیشتر موقع هام حس میکنم رو تخت خواب یکی موها مو داره با ناخن میکشه قشنگگگگ حس میکنم 

بیشتر موقعه ها برام اتفاق میوفته

هیچی موندنی 

خوابت میاد بخواب اکه نه وایسا بیاد دعوا🤣

دعوا؟ باشه موافقم😂😂😂 بیچاره خودش نمی‌خواست بره پسرعموم باهاش کار داشت بزور بردش

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

منم یبار همچین چیزی تو خواب و بیداری شنیدم خنده نبود با صدای جیغ اسممو صدا زد😑

وای من ضربان قلب گرفته بودم حالا برادرم ی وقتایی این کار رو میکنه ولی این صدای اون نبود

زندگی زیباست....💚

البته الان یه پا شوماخرم😎😎این برای اوایل رانندگیم بود😂🤣

ایول بهت😍

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂