2777
2789
عنوان

راه قطعی ک جواب گرفتین براعفونت قارچی واژن بگید لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 48 پست
چقد دنگ و فنگ داره اخه الان زمستونه نور خورشید نیس دستمال نخی تمیز ازکجا پیدا کنم

وااا دختر ی پارچه ی تمیز پیدا کن حالا لباسی که نخوایش بشورش 

بعدشم اگع آفتاب بود بنداز جلو آفتاب نبودم بزارش پیش بخاری یا شوفاژ 

من این کارو کردم ۴،۵ساله قارچ و عفونت نگرفتم اولش سخته ولی بعدشم عادت میکنی و راحت میشه برات

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
میشه راجبش توضیح بدید

ی جور شستشویه واژن ک قوی ترین عفونتارو از بین میبره من ی مدت ترکیبی میزدم هم قارچی هم باکتریایی ،پیش مامارفتم برام شستشو داد همون لحظه خوب شدم حداقل ی سال ایمن میشه ادم بشرطی ک بهداشت رعایت بشه مثلا ژیلت تو حمام نزارین تندتند لباس زیر عوض بشه از هیچ شوینده ای استفاده نشه چون پا اچ طبیعی واژن و بهم میزنه ومستعد عفونت میشیم

دنیا ممکن است یه تصور خیالی ،وفلسفه ی وجود صرفا یک رویاباشد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلا چاره ای پیدا نکردمهی برمی گردهشیاف هم استفاده کردی؟ شورت نخی و گشاد با آب جوش بشور، خودتو خشک ک ...

رفع نمیشه بخدا منم موندم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
امپول بهت نداده

نه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
باید شورت نپوشی وشلوار گشاد بپوشی قرص که فایده نداره دوباره برمیگرده تازه مقاومتر میشه توی اب وجوش ش ...

این خشک کردنه خودش مکافاته  دستمال کاغذی ک خوب نیس 

پارچه هم دنگو فنگش زیاده

وااا دختر ی پارچه ی تمیز پیدا کن حالا لباسی که نخوایش بشورش بعدشم اگع آفتاب بود بنداز جلو آفتاب نبود ...

دیگ مجبورم باید یبار امتحان کنم ببینم

ی جور شستشویه واژن ک قوی ترین عفونتارو از بین میبره من ی مدت ترکیبی میزدم هم قارچی هم باکتریایی ،پیش ...

از دی بی دی پلاسما راضی بودی واقعا؟ چجوری بود چ مدت رفتی؟

از دی بی دی پلاسما راضی بودی واقعا؟ چجوری بود چ مدت رفتی؟

اره کامل درمان شدن کنار رعایت بهداشت،فقط ی بار رفتم ،سالی ی بار اگ عفونت بگیرم میرم

اره کامل درمان شدن کنار رعایت بهداشت،فقط ی بار رفتم ،سالی ی بار اگ عفونت بگیرم میرم

چند رفتی جلسشو؟

دکترم به من گفت از اب نمک استفاده کن. هر از گاهی بریز تشت بشین داخلش

اوف رو من جواب نیس بخدا

چند رفتی جلسشو؟

پارسال ویزبت ۵۰،پلاسما درمانی ۸۰ شد،بنظرم خیلی بهتر از روش های سنتیه مث دود کردن عنبرنسا ک خشکی میاره هس

تو آفتابه یه استکان سرکه سفید بریز بقیش آب. هربار میری بریز ب خودت. شوهرتم دارو بخوره. چون عفونت تو مردا پنهانه. من یبار دکتر رفتم برا شوهرمم دارو داد. یادم نی اسمشو. سرکه سفیدم جواب گرفتم همیشه

تو آفتابه یه استکان سرکه سفید بریز بقیش آب. هربار میری بریز ب خودت. شوهرتم دارو بخوره. چون عفونت تو ...

ممنون گل