2777
2789
عنوان

راه قطعی ک جواب گرفتین براعفونت قارچی واژن بگید لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 48 پست
ترشحات بد بو هم داری من پارسال رفتم دکتر برای سوزش ادرار بهم گفت یکم عفونت زنانه هم داری یعنی چی این ...

اره ترشح سوزش خارش بدبو 

نمیره لعنتی 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
فکر کنم اگه بر میگرده همسرتون هم باید دارو بخورن.

این سری باید ب دکتر بگم براش بنویسه

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اول اینکه سعی کن یه مدت تو خونه شلوار،نپوشی،و دامن تنت کتی 

دوم  اینکه هر وقت میری سرویس  قشنگ بعدش،خودتو خشک کن و اگه میتونی سشوار بگیر اونجات   و هر شب پماد واژینال ۱ در صد کلوتریمازول بزن  که واقعا عالیه . 

امیدوارم مفید باشه براتون

شب خوش

ی قرص هست که شامل باکتری های مفیده.بخوری بدن مقاوم تر میشه نسبت به عفونت های قارچی و باکتریایی

اره اونم شنیدم لاکتوژل

باید شورت نپوشی وشلوار گشاد بپوشی قرص که فایده نداره دوباره برمیگرده تازه مقاومتر میشه توی اب وجوش شیرین بشین همیشه هم خودتو خشک نگه دار  این کار باید مداومت داشته باشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
من فکرمیکنم قارچ هیچوقت خوب نمیشه و برمیگردهمن درگیر قارچ گوش هستم خیلی تلاش کردم خوب خوب بشم ولی نش ...

اره لعنتی خیلی بده موندم چیکار کنم 

نمیره

والا من قارچ گرفتم میرفتم دستشویی و میومدم و خودم و با سشوار خشک میکردم کامل عنبرنسا دود دادم و اینک ...

چقد دنگ و فنگ داره اخه الان زمستونه نور خورشید نیس دستمال نخی تمیز ازکجا پیدا کنم 

بگو همسرت هم ی ازمایش بده.احتمال اینکه از اون میگیری هم زیاده

این سری باید بگم بهش اره 

از دستشویی که بیرون میای خودتو با سشوار خشک کن

😶😶ای خدااا من خیلی بی حوصلم حالا بعد توالت دوساعتم سشوار بگیرم 

چه قرصی میخورین

سفالکسین خوردم 

با ی ورق آنتی بیوتیک دیگه ک اسمش یادم نیس

دو نوع هم پماد داخلی زدم ولی هیچی ب هیچس