2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کنم نه از قیمت ماشین اطلاع داری نه از بودجه ی لازم برای ثبت یه موسسه ولی فکرت زیبا بود ♥️♥️♥️ آف ...

حالا شما میلیارد حساب کنید 

منم نیتم این ها بود حالا قیمت رو اشتباه گفتم همه چسبیدن به این 

ممنون عزیزم ❤️

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

به یه میلیارد اگه دست بزنی سریع خرج میشه

🤕🤕عزیزان شما میلیاردر حساب کنید ولم کنید لطفا من نیتم این ها بود قیمت رو بیخیال بشید شما بیشتر در نظر بگیرید اینقدر حاشیه نرید 🤕

ذهنتم فقیره اسی جان یک میلیارد آخه؟

عزیزم حق با شماست 

قیمت رو کم گفتم 

ول کنید قیمت رو 

نیت من این بود اگر پولدار بودین 

هستمهرشب ب گربه و سگای خیابون گوشت گوشفند‌و دمبه تازه گوسفندی میدملوازم تحریر و لباسای مورد علاقه بچ ...

دمتم گرم 💚

چقدر بد سایت قبلا خیلی بهتر بود الان شده پر بچه نظر هم میدن😂

عزیزم نه بچم نه خانم بزرگ 

اینقدر دنبال خاله زنک بازی نباشید 

همون اول گفتم اگر پولدار بودین 

حالا چسبیدن به یک میلیارد 

اینو ول کنید به اصل مطلب بچسبید 

عزیزم حق با شماست قیمت رو کم گفتم ول کنید قیمت رو نیت من این بود اگر پولدار بودین

درسته رفیق شوخی بود 

من اگ پولدار بودم قطعا خونه میخریدم چنتا  یکیش ویلایی خودم میشستم بقیه اپارتمانی میدادم اجارع .بقیش ماشینو بهتر میکردم و با پول اجاره ها کمک میکرد خیره میزدم شرکت میزدم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

اووو یه میلیارد که خیلیه 🤣 اگه من داشتم که ۷ ۸ تا برج میخریدم میدادم به خانواده های فقیر 😂🤣🤣با ب ...

واقعا که متاسفم براتون 

با ۱۰ میلیارد ی کاسبی راه میندازم شاید مثلا ی تولیدی کوچیک که هم نیروی کار به ی درآمدی برسه هم با سودش کمک به خیریه حالا هر چی می‌خواد باشه ولی بیشتر کمک به بیماران خاص و زندانی های جرایم غیر عمد 

با ۱۰ میلیارد ی کاسبی راه میندازم شاید مثلا ی تولیدی کوچیک که هم نیروی کار به ی درآمدی برسه هم با سو ...

ممنون از نظرت عزیزم خدا به دلت نگاه کنه 💚

عزیزم نه بچم نه خانم بزرگ اینقدر دنبال خاله زنک بازی نباشید همون اول گفتم اگر پولدار بودین حالا چسبی ...

عزیزم تقصیر خودت بود فقط یه بچه ۱۱ یا ۱۰ ساله شاااید از قیمتها بیخبر باشه