2777
2789

سلام دوستان چند روز دیگه تولدمه و همسرم بهم میگه کادو چی میخوای برات بگیرم .

گوشی میخوای ،ماه پیش تولد خواهر شوهرم بود شوهرش براش گوشی آیفون ۱۶ گرفت ،من ولی خوشم نمیاد از آیفون و اینکه دوست ندارم خودم بگم چی میخوام ولی همسرم هر مناسبتی پیش میاد ازم سوال میکنه نمی دونم بهش بگم خودت هرچی میخوای بگیر  بعد نره گوشی بگیره .

چه کار کنم بگم یکم رمانتیک باش مرد😂😑

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

منم تو فاز گوشی نیستم درک. نمیکنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از طلا بهتر نداریم که 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بگو عزیزم منک نباید بگم 

ولی اره خوبه ک میپرسی من از گوشی خوشم نمیاد 

ازاین چیزا مثلا ی سری چی. بگو.. بگو ازاینا خوشم میاد حالا ب سلیقه خودت برو بخر و منو سوپرایز کن ببینم بلدی 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بگو طلا میخوام

از طلا بدم نمیاد ولی حتی شده یه شاخه گل دوست دارم خودش بگیره نه من بگم 

من گمان می کنم هر کسی در ته دلش یک باغی دارد که پناهگاه اوست. هیچ‌کس از آنجا خبر ندارد، کلیدش فقط در دست صاحبش است. آنجا آدم هر تصور ممنوعی که دلش می خواهد می کند. عشق های محال، هر آرزوی ناممکن و هر خواب و خیال خوش، هر چیز نشدنی، آن جا شدنی است. یک بهشت - یا شاید جهنم - خودمانی و صمیمی که هرکس برای خودش دارد. این باغ اندرونی چه بسا از دید باغبانش هم پنهان است اما یک روزی و یک جوری آن را کشف می‌کند.

بگو گوشی دوست دارم ولی برام در الویت نیست ......به نظرم اون صد تومن را بگو برات طلا بخره یا حداقل پول بهت بده خودت هرچی خواستی بخری و یه مقداریش را پس اندازکنی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

من باشم میگم گل موردعلاقه و کیک با رنگ علاقم و شبانه دونفره در جای خاص و غذا با دست‌پخت شوهر و یه هدیه مانند گردنبند یا دستبند نقره 

البته مجردم ذهنم همینقدر رمانتیک میخواد😂البته ب مرور زیاد میشه .

آیفون ۱۶ گرف ؟هیچی نگفتی چقد حرص داره😁خواهرشوهرت مجرده

شوهرش گرفت براش

واااای چقدر مخالف منی برووو خداروشکر کن که بهت میگه من سر هر مناسبت بخاطر این که میگم خودم انتخاب کن ...

اگه همیشه اینجوری باشه زده میشی یه بار سوپرایز کنه تازگی داشته باشه 

اگه همیشه اینجوری باشه زده میشی یه بار سوپرایز کنه تازگی داشته باشه

نه خودت بگو این مردایی که میپرسن چی میخوای بلددنیستن سورپرایز کنن ضدحال میخوری🤣🤣

طلافروشی انتخاب کن بگو این