2777
2789
عنوان

کیا ریسکی ازدواج کردید و

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 46 پست
منظور از به دل نشستن ظاهر و قیافست؟ این بی اهمیت ترین مسئله اس وقتی مسائلی مثل هم کفو بودن، اعتماد، ...

من خیلی رو قیافه حساس بودم میگفتم باید شوهرم خوشگل باشه دماغش کوچولو باشع دقیقا دماغش بزرگ بود قیافشم اوایل دوست نداشتم ولی چون پسر ساکت و سر به زیری بود کم کم قیافه برام اهمیتی نداشت و نداره پسرمم شبیه خودش شده

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

منظور از به دل نشستن ظاهر و قیافست؟ این بی اهمیت ترین مسئله اس وقتی مسائلی مثل هم کفو بودن، اعتماد، ...

نه فقط ظاهر و قیافه، اینکه کلا اون آدم اخلاقش، رفتارش، حرکاتش، به دل بنشینه، منم فک میکردم شاید کم اهمیت باشه در برابر عقلانی فکر کردن و تصمیم گرفتن، ولی خب تصمیم منطقی نتونست این خلا احساسی و پر کنه، منکه نتونستم کنار بیام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهشا اگه شرایط کامل بر وفق مرادتون بود و طرف به دلتون نشست ازدواج کنید که زندگی دو نفر خراب نشه

همه این و دوس دارن، ولی خب واقعا برا همه م پیش نمیاد که کامل همه چی بر وفق مراد باشه، وگرنه آدم بدش نمیاد 

نه فقط ظاهر و قیافه، اینکه کلا اون آدم اخلاقش، رفتارش، حرکاتش، به دل بنشینه، منم فک میکردم شاید کم ا ...

یعنی نتونستید از ملاک زیبایی ظاهری کوتاه بیاید و خودتونو قانع کنید؟ 

خب همه میدونن مردا ظاهر بین ترن و عقلشون به چشمشونه! ولی من دارم میگم زیبایی اگه ایده آل نبود یه حداقل های نسبی رو داشت خوبه اگه اخلاق و رفتارش و شخصیتش جذاب باشه! واقعا توی مشکلات و دعوا و مرافه های شدید زیبایی هیچ کمکی نمیکنه اصلا از قیافه طرف بیزار میشید هر چقدم خوشگل باشه! وقتی شخصیتشو دوس نداشته باشید هیچی به چشمتون نمیاد دیگه! یکم زیبایی شاید لازم باشه ولی واقعا و اصلا کافی نیس! 

خیلی وقت بزار واسه شناختنش ،شاید علاقمند شدی

خیلی وقت گذاشتم، فهمیدم که خیلی خوبه ولی جاذبه و کشش برام ایجاد نشد، دیوونه شدم از فکر و خیال، آشنایی طولانی شده، وقت هزینه انرژی گذاشتیم، خانواده ها راضی، خودش راضی، دل من فقط لنگ میزنه این وسط

یعنی نتونستید از ملاک زیبایی ظاهری کوتاه بیاید و خودتونو قانع کنید؟ خب همه میدونن مردا ظاهر بین ترن ...

منم گفتم نه فقط ظاهر دیگه، گفتم کل پکیج اون آدم. 

شخصیتش برام جذاب نیس، هرچند خوبه 

آخه به دل بودن همش م دلیل نداره، دلی و حسی م هس. 

اون حسه نیومده برا من، نمیدونم شايدم مشکل و تقصیر از منه. 

من نمیگم خیلی جذاب و ایده آل باشه اما حداقل میخوام اون به دل بودنه باشه 

خیلی وقت گذاشتم، فهمیدم که خیلی خوبه ولی جاذبه و کشش برام ایجاد نشد، دیوونه شدم از فکر و خیال، آشنای ...

به این فکر کن ازدواج کردی ، بعد یه مدت همچنان دوستش نداشتی ، بخصوص که کاملا نزدیک و صمیمی باید بشید باهم ، تصور کن اون موقعیتت رو 

در مقابلش هم ببین ، ممکنه بعد یه مدت خوشت بیاد،  یا وابسته بشی، یا حتی علاقمند ، 

احتمال کدوم گزینه بیشتره؟ 

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

منم گفتم نه فقط ظاهر دیگه، گفتم کل پکیج اون آدم. شخصیتش برام جذاب نیس، هرچند خوبه آخه به دل بودن هم ...

نه پس اگه اینجوری نیست ابدا دچار حس ترحم نشید، به درد شما نمیخوره و بعدا هم جذابیتی ایجاد نمیشه! 

خداروشکر، چه خوب اونموقع بهش حسی نداشتی اصن؟ خنثی؟

اصلا اصلا خنثی کاملا

حتی با آبجیم انقد مسخره میکردیم وقتی میومد خونمون سال ۹۴بود

بعد واسم همه چی میخرید من اصلا دوست نداشتم ذوق نمیکردم عادی بودم کم کم با گذشت زمان عاشقش شدم

چون من عاشق کسی دیگه بودم اینارو تجربه کرده بودم این تازگی نداشت واسم اصلا

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

نه پس اگه اینجوری نیست ابدا دچار حس ترحم نشید، به درد شما نمیخوره و بعدا هم جذابیتی ایجاد نمیشه!

هعی چجوری به خانواده م این و بگم؟ کاش بتونن واقعا درک م کنن 

خیلی خوبه ولی انگار آدم من و زندگی م نیس، نمیدونم قید دلمو بزنم یا چی، فکر و خیال خسته م کرده دیگه

من ازدواجم سنتی بود به اسرار پدرم،راستش چند سال گذشته هیچ حسی وعلاقه ای بهش ندارم 😔😔😔

عزیزم💔😕انشاالله ی راهی برات باز بشه 

اینا رو که میخونم تن و بدنم میلرزه که چی میخواد بشه