2777
2789
عنوان

خانمای متاهل یه مشورت بهم میدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 78 پست
اگر چیز مهمی داری که دوس نداری ببینن قایم کن برو ولی خب شما هم انقد حساس نباش مثلا میخاد چی بشه

آره قایم کردم

خودمم به همین فک میکنم که همه چیمو دیده دیگه چون شبا که میمونه خونمون صب میشنوم داره کابینتارو میگرده.

اصلا علاقه ای ندارم به چشمشون بیامهمین برادرشوهرم ۵ سال خونش نزدیک ما بود یک بار دعوتم نکرد تو عقد و ...

پس شوهرتو یکم تهدید کن حواسش باشه😂

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا لج می‌کنی باهاشون فکر کن خانواده خودت هستند،فکر کن عروس خودتون اینجوری کنه باهاتون خوشت میاد؟زند ...

مرسی گل من

لج من بخاطر رفتارای خودشونه

بجز خواهرشوهرم هیچوقت هیچکدومشون احترامی بهم نذاشتن. باید برات تعریف کنم که بهم حق بدی

آره قایم کردمخودمم به همین فک میکنم که همه چیمو دیده دیگه چون شبا که میمونه خونمون صب میشنوم داره کا ...

بیخیال بگرده ، چهارتا کاسه و بشقاب دید زدن ،دیگه نگرانی داره؟؟ اصلا بزار تا می‌تونه فضولی کنه 

روی قبرم بنویسید؛که از شهر وفا آمده بود...هیچکس هیچ نفهمید چرا آمده بود...بنویسید؛ نفهمید کسی دردش را...هیچکس درک نمی‌کرد دل سردش را...بنویسید؛ که یک عمر خدا را کم داشت...بنویسید؛ که از خلقت خود هم گله داشت...بنویسید؛ که همواره،غمی پنهان داشت... بنویسید؛به تقدیر خدا ایمان داشت

پس شوهرتو یکم تهدید کن حواسش باشه😂

شوهرم از اول میدونست بدم میاد نیستم برن خونم زندگی کنن ولی از وقتی اونا رفتن روستا من نباشم میبرشون چون گازکشی ندارن

البته اونا پول اجاره یه خونه خوبو دارن عمدا اینکارو کردن خودشونو بندازن گردن بچه هاشون و کسی خونشون نره

مرسی گل منلج من بخاطر رفتارای خودشونهبجز خواهرشوهرم هیچوقت هیچکدومشون احترامی بهم نذاشتن. باید برات ...

لجبازی زندگیت خراب می‌کنه و روانتو بهم می ریزه سعی کن تعادل برقرار کنی 

اگه میخاستی نری به شوهرت می گفتی نمیرم دیگه زور نیست که حالا اون مجردی اومده به شما چه

گفت میخوای نری نرو ولی من میرم خونه بابام تنها میمونی

بعد دم اومدم فهمیدم میخوان برن خونه من

شوهرم از اول میدونست بدم میاد نیستم برن خونم زندگی کنن ولی از وقتی اونا رفتن روستا من نباشم میبرشون ...

خودتو درگیر نکن

شوهرتو سفارش کن 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت میخوای نری نرو ولی من میرم خونه بابام تنها میمونیبعد دم اومدم فهمیدم میخوان برن خونه من

آهان تو عمل انجام شده قرارت داده یعنی پدر مادرش هم میان خونت چه پر رو من بودم نمیذاشتم یعنی چی