2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برای داداشم

691 بازدید | 46 پست

داداشم مشکل کمی ذهنی داره تنها بود تنهاتر از همه هم شد پدرمم چند روزه فوت شده حالش بدتره ...💔

گوشی تبلت از طرف خیر مدرسه داده بودن که خرابه دلم براش کبابه که خاک تو سر من که نمیتونم براش حتی قسطی براش بخرم‌با همون سرگرم بشه چون همیشه میگه دلم گوشی و دوچرخه میخواد بچه نیست ۲۰ سالشه ولی شرایطی داره...

منه احمق خاک برسر کاش بمیرم که نمیتونم کاری براش انجام بدم دیشب به شوهرم گفتم میخوام گوشی بخرم ( الکی) چون خودمم ندارم 

بهم گفت از کجا؟ رو گنج نشستیم ؟ گوشی میخواد چیکار 

خدایا پدرمو گرفتی میدونستی که پدرم و برادرم وابسته هم بودن 

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخی 💔تو خونه نمیشه سرشو گرم کنین؟🥲

مدرسه استثنایی میرهد

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

خودش سرکار نمیره؟یا شما؟

نمیتونه کار کنه 

هم بلد نیست هم پاهاش نمیگیره هم کاری که مناسب اوتیسم باشه نداره

وای خدا الهی بمیرم چقدر ناراحت شدم خدایا خودت مراقب دلش باش

قربون دلت بشم 

ببخشید ناراحتتون کردم

نمیتونه کار کنه هم بلد نیست هم پاهاش نمیگیره هم کاری که مناسب اوتیسم باشه نداره

الهی💔🥲

اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که  تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن