2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برای داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 46 پست
الهی تو تمام طول زندگیش در پناه خدا باشه

امین 

ممنون 💔🙏

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

همسرش برای برادرزنش گفته مگه سرگنج نشستیماسی ک‌ گوشی داره

می تونست مثل آدم حرف بزن گاهی درک کردن هم خوبه روزای سخت براهمه هست نه الکی گفت برا خودش فک کنم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مدارک ببرید کمیته و بهزیستی شاید بتونن کمکی کنن تو هزینه ها

تحت پوشش کمیته امداد هستم 

بنظرتون ببرم شرایطو بگم با مدرک و‌خودشم ببرم عضو میکنن تحت پوشش بهزیستی؟

عمرم رفت ..جوونیم رفت ...کلی حسرت تو‌وجودم موند پدرم ما رو تنها گذاشتی اوج نامردی یعنی این..💔 خدایااااا خودت هوای داداشمو داشته باش😔 جون منو بگیر هر چی زودتر راحت بشم از این دنیات ..🖤

تحت پوشش کمیته امداد هستم بنظرتون ببرم شرایطو بگم با مدرک و‌خودشم ببرم عضو میکنن تحت پوشش بهزیستی؟

باید توی این همه سال می بردی

ایشالا بمیرم

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

می تونست مثل آدم حرف بزن گاهی درک کردن هم خوبه روزای سخت براهمه هست نه الکی گفت برا خودش فک کنم

همینجوری بهش گفتم چون میدونم که نمیخره چه داشته باشه چه نباشه گفتم ببینم چی میگه که خودشو نشون داد

خوب شوهرش فهمیده الکی گفته

بعد هم اسی این جواب شما رو بده بیشتر دعواشون میشه ک

نهایت شوهرش با زبون راضی کنه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
همینجوری بهش گفتم چون میدونم که نمیخره چه داشته باشه چه نباشه گفتم ببینم چی میگه که خودشو نشون داد

بعضی هل ذات ندارن قسطی بخر براش پنهانی

خوب شوهرش فهمیده الکی گفتهبعد هم اسی این جواب شما رو بده بیشتر دعواشون میشه کنهایت شوهرش با زبون راض ...

بعضی مردا حیونن

🥹 فدا سرت سعی کن زیاد بری پیشش پدرت خیلی بهش محبت میکرد؟ خیلی دوسش داشت؟

خیلی خیلی 

شرایطشون اینجا نمیشه بگم 

وابسته شدید به هم داشتن 

از همه بدتر داداشم حتی یه قطره اشکم نریخته همش تو خودشه با خودش حرف میزنه 

گفتم اگه یه گوشی خوبی داشت خودشو با اون مشغول بود..

بعضی هل ذات ندارن قسطی بخر براش پنهانی

قسطی پول پیش میخواد