2777
2789
عنوان

دختر دوماه م داره تلف میشه

188 بازدید | 17 پست

دیروز واکسن دوماهگیشو زدم تب کرد بهونه گیری هاش زیاد شد یهو سرفه و ابریزش بینی کرد نفخ شدید اول فکر کردم عوارض واکسنه بعد شدید شد امروز بردم متخصص اطفال گفت هم عوارض واکسنه هم ته گلوش قرمزه ویروسه بهش اسپری آستالین و چرک خشک کن ازیترومایسین ۱۰۰ و شربت حساسیت کتوتیفن داد 

خیلی بد داروعه هر چهارساعت باید بهش استامینوفن پاراکید بدم ولی بالا میاره شیرشو بالامیاره اصلا وضع بدیه کسی تجربع داشته؟ 

ب سختی مدفوع میکنه شیر نمیخوره اگرم بخوره زود بالامیاره

از ترسم هنوز ازیترومایسین و کتوتیفنو بهش ندادم اخه خیلی کوچیکه هنوز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دور ازجونش عزیزمم😓 منم دور بر دوماهگی ازبترو دادم دخترم ولی برای گوشش نگران نباش.ولی دوبار سرماخورد اصلا دارو ندادم بجز استا قطره بینی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

خوب باید داروشو بدی که عفونت خشک بشه تو که نمی خواستی دارو بدی چرا دکتر بردی 

صد در صد الان عفونت هم بیشتر شده 

اگه بیحاله ببر بیمارستان بستری کن حداقل اونا بهش دارو بدن تو که نمیدی