2777
2789
عنوان

دختر دوماه م داره تلف میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 17 پست
خیلی کوچیکه الهییییبچه من ۵ ماه بود دارو نمی‌خورد تو سوپ می‌ریختم میدادممیوه ای بخری هم نمیخوره؟با ش ...

بجز شیر خودم اونم فقط از سینم هیچی نمیخوره حتی خوشمزه ترین شیرخشک ها و داروها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بجز شیر خودم اونم فقط از سینم هیچی نمیخوره حتی خوشمزه ترین شیرخشک ها و داروها

حیف ک تب داره وگرنه شیرداغ خیلی خوبه برا عفونت و سرماخوردگی ینی عالیه من اینکارو میکردم مامانم گفته بود بهم حالا میگم بهت شاید بدردت بخوره

شیر خودتو مثلا اندازه سه چهار قاشق میدوشی بعد ی  سنگ کوچیک برمیداری قشنگ میشوری تمیز شه مثل اون سنگ ها ک تو نونوایی سنگک دارن بعد رو گاز روی شعله میگیریش داغ بشه بنداز تو شیر بعد ی صدای جز میده

اون سنگ داغ شیر رو گرم میکنه بده بچه بخوره بخدا ک من میدادم خیلی تاثیر داشت روزی چند بار میدادم گرمای سنگ باعث میشه اون شیر تو بدن بچه رو قشنگ گرم میکنه برا سرماخوردگی عالیه ول وقتی ک تب داره بدی تب رو میبره بالا

الان حال بچت چطوره

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن