2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف مردم ارزششو داره بیخیالش شم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 67 پست
من بابام پنجاه و خورده ای سنش ی ذره چروک تو صورتش نداره همشم بخودش میرسه

مگه فقط چروک صورته؟

دنیا ها متفاوته

هیجان و شناخت و درکشون از زندگی متفاوته

هرکدوم دنبال یه چیزی هستن

اهداف و رویا ها متفاوته

اینا خیلی عذابه

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

فیزیک بدنش چطور ...آخه بعضی بدنا کلن دیرتر پیر میشن یعنی طرف ۴۰سالشه ولی فیزیک بدنش در حد مثل۳۰۲ساله ...مثلا رونالدو فیزیک بدنش خیییلی کمتر از سنشه اگه اینطوریه و بقیه شرایطش نرمال هست میتونی باهاش بیشتر آشنا بشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۲۲ اون ۳۸

سن خودت خیلی کمه... اصلا چرا باید یه اقای 38 ساله بیاد سراغ یه دختر 22 ساله عجیبه

به این فکر کن که اون دوسال دیگه وارد چهل سالگیش میشه تو هنوز به معنای واقعی بچه ها... واقعا این اختلاف خوب نیست افکار و عقاید خواسته هاتون اهدافتون علایقتون همه فرق میکنه

حتما یه مشاوره برو اون بهتر کمکت میکنه

کی با پدرش ۱۶ سال تفاوت سنی داره اقایون از لحاظ عقلی ۵سال ازخانوما کوچیکتدن

آقایون از لحاظ بیولوژیکی ممکنه ۱۶ سالکی هم بتونن پدر بشن!!

عقلانی رو بیخیال

شما ده سال دیگه یک خانم بسیار جوان ۳۲ ساله هستی

و ایشون یک مرد ۵۰ ساله که کم کم مشکلات کهولت سن دارن به سمتش میان!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اخه من مطمئنم کنازش خوشبخت میشم خیلی بادرکه

به این مزخرفات گوش نکن.‌ مهم درک متقابله.‌حالا با هر اختلاف سنی.‌شوهر من فقط چهار سال ازم بزرگتره با تحصیلات عاااااالی

ولی در عمل یه پیرمرد صد ساله ی بیشعوره. ولی مورد داریم‌با ۱۵ سال تفاوت، زندگی عالی.‌ 

خودت باید ببینی ظرفیت حرف شنیدن رو داری یا نه؟ دو روز دیگه بگن من سنم داره میره بالا پس زودتر بچه دار شم درحالیکه شما هنوز کلی برنامه برای آینده ت داری

اینکه شما تو اوایل سی سالگی یه شوهر نزدیک به ۵۰ ساله داری

بله قطعا درک میکنه به دلت راه میاد چون شما رو بچه میبینه. الان همسر من با خواهرزادش ۱۶ سال اختلاف سنی داره هر کاری میکنه شوهرم میگه هنوز بچه س عقلش نمیرسه، رفتاراش دست خودش نیست و قطعا هرگز تو مسائل مهم زندگیش نمیره باهاش مشورت کنه!

و خیلی چیزای دیگه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

باور کن خیلی از کسانی که بهت میگن این کار رو نکن اگر برای خودشون یه همچین موردی پیش بیاد با سر می‌دوند. 

البته خوب تحقیق کن ولی اگر ایرادی جز اختلاف سن نداره این موقعیت از دست نده

من اگه جای شما بودم حتما جوابم مثبت بود.

چون خودم اصلا سن برام شرط نیست.

و اینکه اگه خیلی دو دلی برو پیش یه شیخ یا سید بگو برات استخاره بگیره.

استغفرالله ربی و اتوب الیه( راز آرامشِ روح و جسم)
یه نفر ۲۰ سالش بود یه مرد ۴۰ ساله پولدار ازش خواستگاری کرد تا یک سال این مرد و رفت و اومد آخر ازدواج ...

خیلی ناراحت شدم چرا تودل ادمارو خالی میکنن هرکسی شرایطش با دیگری متفاوته