2777
2789
عنوان

بنظرتون حرف مردم ارزششو داره بیخیالش شم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 67 پست
چه قیمتی عزیزم همه چیش اوکیه

نمیدونم  ..زندگی شخصی خودته

من نظرمو گفتم 

فک کن تو 40 سالته جوونی اون نزدیک 60 سالشه ..یکم یجوره دیگ /

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا

کلی آدم با شخصیت و با درک میشناسم که فقط با بقیه خوبن و با همسرشون بدترین رفتار رو دارن

ملاک محترم بودن بیرون اصلا نمیشه روش حساب کرد

حالا این فرد 16 سال هم بزرگتره شما داری به چشم یه دختر 20 ساله بهش نگاه میکنی

به این فکر کن شما بشه 40 سالت اول جوونی ایشون پا گذاشته به میان سالی

زندگی هزارتا داستان داره

ایم ازدواج ها و روابط نهایتا برای یکی دوسال قشنگه

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
بچرزون یعنی چی عزیزم

یعنی بچرزونش 😅

اصطلاحا یعنی نیشگون گرفتن و در اینجا یعنی انتخاب کردن 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
کی با پدرش ۱۶ سال تفاوت سنی داره اقایون از لحاظ عقلی ۵سال ازخانوما کوچیکتدن

5 سال کوچیکترن نه 16 سال /

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

کلی آدم با شخصیت و با درک میشناسم که فقط با بقیه خوبن و با همسرشون بدترین رفتار رو دارنملاک محترم بو ...

من بابام پنجاه و خورده ای سنش 

ی ذره چروک تو صورتش نداره 

همشم بخودش میرسه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

خودت چی فک میکنی اصلا گور بابای مردم...

۱۶ سال اختلاف سن؟!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عزیزم دوسش داری دوست داره؟؟ پول هم ک داره دیگه گور بابا حرف مردم برات مهم نباشه

دقیقا عزیزم یه مرد پخته واقعا بهتر از پسر بچه اس به ظاهرش میخوره ۲۸ سالشه همه چی تمومه اسم ورسم دار خانواده دار

کسی نمیگه شوهر کوچیکتر باشه ولی دیگ چقد بزرگتر ..همسن پدرشه در واقع

هرکس شوهرش کوچیکتر بوده خوشبختر بوده نمونش خیلی داریم ولی کسانی شوهرشون بزرگتر خیلی اختلاف دارن پس به سن نیست به سن سخصیتیه 

اوکیه. مبارکه. خودت خوشت میاد و شرایطش خوبه مشکلی نیست

مرد بزرگتر باسه اتفاقا بهتره. یکم زیاده اما خوب واقعا عیبی نداره از نظر من

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

اگه واقعا دوسش داری فارغ از خوشگلیش و پولش که چند سال دیگه اگر یه جوون دیدی که خوشگل و پولدار باشه دلت نلرزه و پشیمون نشی (البته بازم موقعیت خودت هم بستگی داره )

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی