2777
2789
عنوان

ینی میشه از چله ی بقره باشه

1055 بازدید | 82 پست

از ۲۸ اذر چله ی بقره رو شروع کردم

و با صمیمی ترین دوستم که خونه یکی بودیم و همش پیش هم میونمون شکر اب شده و احتمال داره کلا بهم بزنیم با هم

بعد چندین سااال دوستی 

مسخره نکنید 

میشه از چله باشه؟؟

میکن اولش باید حصار بخونی و صدقه بدی وگرن بلا. ملا سرت میاد

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوه اوه نمی‌دونستم 😑😑

منم نمیدونستم اولش همش باخونوادم دعوامون میشد بعدش جنا اذیتم میکردن بعدش از در و دیوار برامون پول میومد ولی درکل اولش خیلی اذیت میکنن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
منم نمیدونستم اولش همش باخونوادم دعوامون میشد بعدش جنا اذیتم میکردن بعدش از در و دیوار برامون پول می ...

میگی چیکار کنم قطعش کنم؟؟

دوستم تمام زندگیمو میدونه اگر کامل بهم بخوره من بدبخت بدبخت میشم 

میگی چیکار کنم؟؟

میگی چیکار کنم قطعش کنم؟؟دوستم تمام زندگیمو میدونه اگر کامل بهم بخوره من بدبخت بدبخت میشم میگی چیکار ...

ن میگن قطع کنی موکلا قوی تر میشن بدتر میشی قبلش چهار قل و ایت الکرسی بخون به نیت دوری از هرگونه بلا و انرژی متفی بعد بزارش

وای اینا رو کی میندازه تو سرتون مگ‌میشه سوره بعد باشه اخه..

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
ن میگن قطع کنی موکلا قوی تر میشن بدتر میشی قبلش چهار قل و ایت الکرسی بخون به نیت دوری از هرگونه بلا ...

چهار قل ایت الکرسی قبل خواب میخونم

حرز امام جواد هم دورمه

وای اینا رو کی میندازه تو سرتون مگ‌میشه سوره بعد باشه اخه..

عزیزم خیلیا نوشته بودن اولاش مشکل برامون پیش اومده منم نمیدونم دلیلشو گفتم تایپیک بزنم ببینم کسی هست مثل من یا نه

چهار قل ایت الکرسی قبل خواب میخونمحرز امام جواد هم دورمه

خوبه اینا دارن میترسوننت که دیگه نزاری 

عزیزم اولش قطعا همه چی بهم میریزه چون داره هر چی انرژی منفیه دورتو پاکیازی میکنه آدما خطرناک ازت دور میکنه و چزای دیگهبعدش نرسیده ب ۴۰روز ورق برمیگرده همه چی عالی و پاکسازی میشه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️