2777
2789
عنوان

ینی میشه از چله ی بقره باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 82 پست
اره کلا نیت کردن برای چهل روز رو میگه پاک کنید از زندگیتون و نذر کردن خدا و ائمه و طبیعت بهاشو ازت م ...

پس چیکار کنیم؟

حتی ختم قرانم بده ینی؟من وقت گذاشتم تا ماه رمضون بخونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صداهای عجیب غریب شبا میشنیدم مث صداهای فریاد از اسمون انکار یکی تو کوه جیغ بکشه و صداش بپیچه نصف شب ...

اوه چه وحشتناک

اها درسته منم شنیدم ذکرش سنگینه و نباید زیاد بگی

پس مشکلات زندگیتون حل نشد؟ به ارامش نرسیدین؟

شنیدم که کسی که زیاد این ذکر رو زیاد بگه خواب میبینه که مرده و روحش میره به سمت اسمون. شما چنین خابی ندیدین؟

ببین حذف شدن دوستت بخاطر اینه ک ادم سمیه زندگیته و این کار موکلین سوره بقره هست 

اصلا نترس و حتما حرز همراه داشته باش هم خودت و هم چهار طرف خونه رو با حرز حصار ببند به امید خدا اگر هم مشکلی باشه حل میشه 

اوه چه وحشتناکاها درسته منم شنیدم ذکرش سنگینه و نباید زیاد بگیپس مشکلات زندگیتون حل نشد؟ به ارامش نر ...

ن ولی کابوسای زیادی دیدم چندین ماه ارامش نداشتم خواب نداشتم مریض شدم ی چیزایی میدیدم نمیدونم از اون ذکر بود یا کسی برام دعا زده بود

هیچوقت علتشو نفهمیدم

امشب تاپیک شمارو دیدم یاد گذشته افتادم ک اون اقا گف ممکنه دلیلش این ذکر باشه

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

ن ولی کابوسای زیادی دیدم چندین ماه ارامش نداشتم خواب نداشتم مریض شدم ی چیزایی میدیدم نمیدونم از اون ...

اها اوکی.درسته بعضی ذکر ها و دعا ها رو بدون اجازه استاد نباید زیاد گفت

ان شالله که موفق و سالم و تندرست و عاقبت به خیر باشید

اها اوکی.درسته بعضی ذکر ها و دعا ها رو بدون اجازه استاد نباید زیاد گفتان شالله که موفق و سالم و تندر ...

ممنون عزیزم همچنین شما

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨