2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تأثیری هم داره در روند زایمان

تاثیر که نداره 

فقط کنارته ماساژت میده 

تکنیک یادت میده نمی‌ذاره موقع دردات جیغ بزنی 

باهات ورزش می‌کنه...

من قبل از زایمان هفته ای سه بار میرفتم مطب ورزش میکردیم 

دو روزشم با چندتا خانم باردار ما رو میبرد پیاده روی و ورزش صبحگاهی😁

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

تاثیر که نداره فقط کنارته ماساژت میده تکنیک یادت میده نمی‌ذاره موقع دردات جیغ بزنی باهات ورزش می‌کنه ...

این ورزشا رو‌که تو گوگلم بزنی بهت یاد میده متاسفانه بیمارستان های دولتی به بیما اهمیت نمیدن من زایمان قبلیم از درد میمردم دلشتم زایمان میکردم اما هیچکس نمیومد نزدیکم کمکم کنه خودمم تجربه نداشتم واقعا احساس بدی بود این دفعه رو گفتم ماما بگیرم کنارم باشه واقعا روحیه آدم تو‌اون شرایط داغونه اگرم پرستار بد اخلاق بالا سرت باشه دیگه بدتر

این ورزشا رو‌که تو گوگلم بزنی بهت یاد میده متاسفانه بیمارستان های دولتی به بیما اهمیت نمیدن من زایما ...

من زایمان اولم بود 

تجربه ی خوبی بود هم ماما خصوصی گرفتم هم بیمارستانم خصوصی بود...وقتی درد داشتم ماساژم میداد 

البته منشی شم باهاش بود خدایی دمشون گرم...

دونفری بهم میرسیدن

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من زایمان اولم بود تجربه ی خوبی بود هم ماما خصوصی گرفتم هم بیمارستانم خصوصی بود...وقتی درد داشتم ماس ...

خدا روشکر ، کاش منم دفعه اول این کارو‌کردم دیگه الان این همه ترس و استرس نداشتم

خدا روشکر ، کاش منم دفعه اول این کارو‌کردم دیگه الان این همه ترس و استرس نداشتم

معلومه زایمان اولا زیاد خوب پیش نرفته 

انشالله این یکی عالی باشه برات....