سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه من فاطمه هستم آمدم تا تجربیات مو باهاتون به اشتراک بزارم و هم
باهم درد و دل کنیم
داستان من از اونجا شروع شد که من ازدواج کردم و قصد بچه دار شدن نداشتم و رابطه ی محافظ شده داشتیم تا اینکه دو سال از ازدواجم گذشت و من دو دل بودم برای بچه دار شدن اما دیگه جلوگیری نمی کردیم منم فک می کردم که اگه اقدام کنم به این زودیا باردار نمی شم و کلا بعضی وقتا فراموش می کردم که من دارم اقدام می کنم 😅😔
تا اینکه یه روز 12روز از پریودیم گذشت و من متوجه اینکه باردارم نشدم و فک کردم که بازم تاخیر افتاده توی پریودیم و کارهای سنگین انجام میدادم تا پریود بشم 💔
تا اینکه به ذهنم رسید که نکنه باردارم 😍رفتم تست خون دادم و برگشتم خونه که لکه خون افتاد ازم و به مرور این لکه های خون بیشتر میشد و من فک می کردم پریود شدم تاااا اینکه جواب آزمایشم آمد و جواب مثبت بود و من موندم و لکه های خون در واقع من همچنان فکر می کردم که پریودیم و من جز اون آدمایی هستم که در زمان بارداری پریود میشن ولی همون موقعه عصرش رفتم دکتر و ازم سونو گرفت گفتن که بارداری پوچ هست 💔😔
بیش از اندازه ناراحت شدم خیلیییی کارم شده بود گریه و همش عذاب وجدان داشتم
تا اینکه تصمیم گرفتم اینبار جدی اقدام کنم رفتم پیش متخصص زنان برای اقدام به بارداری که دکتر برام آزمایش و چکاپ کامل برای منو همسرم نوشت و مکمل کامل نوشت ماهم تصمیم گرفتیم دارو بخوریم به مدت چند ماه بعد آزمایشات رو انجام بدیم نظر دکترم هم همین بود
ادامه در تاپیک بعدی😘