2777
2789

خواهشاً کسایی که باور ندارن و برای مسخره کردن و روشنفکری اومدن از تاپیک همین الان خارج شن

من خودمم اعتقادی نداشتم وقتی بحث جن میشد فقط مسخره میکردم می‌خندیدم 

ما بالاشهر هستیم اوایل اینجا باغ و باغچه بوده بعد میان بیمارستان و دانشگاه و اماکن تفریحی و... میسازن میشه بالاشهر 

زمین خونه ی ما و همسایه هامون هم قبلاً باغ بوده میگه تو این باغ ها بار ها جن دیدن که شبا عروسی می‌گرفتن برای همین این زمین هارو می‌فروشن به ما و همسایه ها و الان تک تک این زمین ها شده ساختمان های شخصی سه یا چهار طبقه و تمام همسایه ها جن میبینن یک هفته هست تو خونه ی ما هم دیده میشه رفتیم پیش سید گفت آره فلان ساعت فلان دقیقه جن از فلان قبیله تو خونه ی شما ظاهر شده هر روز میبینیم آسایش نداریم 

هم همسایه ها هم ما دیگه زهر ترک شدیم نه تو خواب آسایش داریم نه تو بیداری همسایه هامون خون گریه میکنن همه میگن اگه پایین شهر بود یه چیزی ولی اینجا بالاشهره همه خونه هارو گذاشتن برای فروش ولی چون قیمت زمین و خونه ها بالاست کسی نمیخره 

ما خونمون نیمه ساخت هست به نظرتون طبقه چهارم رو کامل کنیم ممکنه جن ها برن یا کلا خونه رو بزاریم برای فروش بریم یه جای دیگه؟

دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا که نمیرن حاجی ولی هرچی بیشتر بمونی بیشتر اذیت میشین به هر حال دیگه مکان برای پارتی هاشون ندارن� ...

باور من شکل های وحشتناکی دارن من خودم هیچ اعتقادی نداشتم نمی‌دونم چرا میبینم شون

به نظرم باید خونمون رو بزاریم برای فروش

آره عزیزم جن وجود داره 

من خودم اتفاق واسم نیفتاده حتی واسه اطرافیانم نیفتاده، ولی خب یه حقیته ربطی هم ب روشنفکری نداره ک بخوان ازین جهت ب تمسخر بگیرن.

با ارتباط با معنویات میشه از سرشون در امان بود 

یه آیه خونده بودم پیامبرگفته بودبخونین برامکان هایی که جن داره بزن نت شایدآورد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

منم یکی از محله های تهرانم یه حموم قدیمی بزرگگگگگگ حداقل‌ مال ۸۰ سال پیش بود و پلمپ بود 

همسایه ها میگن شبا صدای آب دوش سر و صدا از داخل حموم میومد یا حرکت های عجیب ۵ سال پیش خرابش کردن و پارکینگش کردن پیش میاد

لرم💎شما با گلونی عکس میگیرین خاص شین ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

چه شکلیه جن و میگم

سفید و سیاهن

با زمین ۵_۶ سانت فاصله دارن یهو کوچیک میشم یهو تا سقف میرن اگه بهت دست بزنن شوک بهت وارد میشه ممکنه موهاتو بکشن یا گردنبند قرآنی که رو گردنم هست رو میکشن

چهره هاشون ترکیب میمون و آدم فضایی هست

ظاهر میشن زل میزنن تو چشمام اگه مامانم رو صدا بزنم رد میشن با ناپدید میشن

ممکنه تو خواب خفه ات هم کنن 

دائما از طبقه بالا صدای راه رفتن اسب رو میشنویم

باور من شکل های وحشتناکی دارن من خودم هیچ اعتقادی نداشتم نمی‌دونم چرا میبینم شونبه نظرم باید خونمون ...

خاک عالم بر سرم 

بسم الله الرحمن الرحیم 

حاجی خدا پشت و پناهت 

من با فکر اینکه بیمه ابوالفضلم چند وقتیه راحت می‌خوابم 

تو چی‌میکشی🥺💔

از همون سید میپرسیدین خب ک چیکار کنیم توی خونه ک جن ها برن؟

کلی دعا گرفتیم 

ولی فهمیدیم اینجا خونه ی جن ها هست چون همسایه ها هم دیدن