2777
2789
عنوان

چه جوری باید یه نفر فراموش کنم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست

منم یکی ازین رفیقا داشتم 

شیش مرداد عروسیش بود 

با این ک حتی واس عقدش تبریک گفتم و بیرون دیدمش کلی بغل کردیم همو واس عروسیش منو دعوت نکرد دلم شکست🥲💔

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من می‌خوام ولی نمی‌دونم چرا نمی‌شه 💔

محاله ته دلت هنوزم کشش داری🙁💔

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

برا یه دختر خودت رو اذیت میکنی؟اینو بهت بگم ک وقتی کسی تو رو منتظر خودش نگه میداره یعنی دوست ندارهچو ...

آخه ی رفیق معمولی نبود :) صمیمی ترین دوستم بود💔🙂

من چقدر براش گریه کردم و اون حتی ی قطره اشکم نریخت :)

دلم شکست وقتی اینطوری ترکم کرد 🙃🙃

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

منم یکی ازین رفیقا داشتم شیش مرداد عروسیش بود با این ک حتی واس عقدش تبریک گفتم و بیرون دیدمش کلی بغل ...

واقعا حق داشتی💔

چرا آدما آنقدر نامرد شدن😔🥴

خوشا دردی که درمانش تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"🤍💍

همچین تجربه ایی داشتم بهترین دوستم بود ولی کاری کرد که تاهمین الان که چهارسال گذشته باورم نمیشه همیش ...

زخمش تموم استخونامو خورد کرد🙃💔

دوست دختر یا پسر؟؟

رفیق دخترم 

آخه ی رفیق معمولی نبود :) صمیمی ترین دوستم بود💔🙂من چقدر براش گریه کردم و اون حتی ی قطره اشکم نریخت ...

رهاش کن بره

برا کی اشک ریختی ؟؟

برا کسی ک ب راحتی ولت کرد

فقط رها کن

واقعا حق داشتی💔چرا آدما آنقدر نامرد شدن😔🥴

نمیدونم واقعا 

ولی خیلی صمیمی بودیم 

تازه با دوس پسرشم ازدواج کرد 

من اون موقع همش میگفتم ایشالا بش برسی و فلان کلی برنامه چینده بودیم با دوس پسرش قهر بود یبار رفتم با پسره حرف زدم اشتیشون دادم ینی کارایی ک بخاطرش کردمو یادم نمیره دیدم دعوت نکرد واقعا قلبم شکست

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️