2777
2789
عنوان

اقدام

128 بازدید | 10 پست

سلام

من میخام بعد از عید اقدام کنم

ولی خیلی استرس دارم

انگار بارداری اولم به این چیرا فک نمیکردم

آلان همش استرس دارم بچه سالم باشه

وااای نه ماهه

وای زایمان رو بگو

وای بعدش چی

دوتا بچه

طبیعیه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ماه اولع اقدام کردم برا بچه دوم پسرم سه سالشه عاشق همبازیه ولی نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

منم بچم همش میگ من دلم خواهر میخاد زودتر 

دخترم ۴ سال و نیمه

وای کلا این استرسه باعث میشه هی بگم نمیتونم

دوباره به بچم نگا میکنم ک میبینه همه فامیل خواهر برادر دارن فقط اون تنهاس میگم بیارم

منم بچم همش میگ من دلم خواهر میخاد زودتر دخترم ۴ سال و نیمهوای کلا این استرسه باعث میشه هی بگم نمیتو ...

دقیقا منم فقط بخاطر پسرم مصمم شدم هعی میبینم تنهاس برا بازی محتاج این و اونه دلم براش میسوزه 

منم ماه اولع اقدام کردم برا بچه دوم پسرم سه سالشه عاشق همبازیه ولی نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

بهترین تصمیم روگرفتی

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

من دخترام پشت سرهم شدن اصلا عین خیالم نبود 

ولی الان متاسفانه این حسی که شما دارید رو. دارم چقدر به سقط شدن فکرمیکنم😥

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
منی که پسرم سه سالش هست باز استرس داشتم سر پسرم مطمئنم بودم فقط ذوق داشتم ولی الان هزار تا فکر

ان شاءالله که خیره همراه باسلامتی❤

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚