2777
2789

امروز امتحان داشتیم من نوشتم تموم شد بلند شدم گوشیمو از جیبم درآوردم (گوشی تو کاپشنم بود کاپشنم پشت صندلی کاپشنو پوشیدم گوشیو درآوردم) هنوز صفحه رو روشن نکرده بودم مراقبه گوشیو ازم گرفت من دقیقا جلوی مراقب گوشیو درآوردم صورت جلسه کرد و منو برد حراست حروم زاده قبل از اینکه مسئول حراست بیاد گوشیمو برداشت و گرفت جلو صورتم بازش کرد (گوشیم با فیس آیدی باز میشه) رفت و کل گالریمو دید (عکس آنچنان شخصی نبود ولی با تاپ و.. هم دید) هزاران بار بهش گفتم اینکار قانونی نیست جناب ولی گوش نکرد حتی اومدم از دستش کشیدم نداد اونجام جوش افتضاح بچه ها داشتن برای گرفتن تقلب گریه و اینا میکردن در انتها مسئول حراست که مرد محترمی بود مجبورشون کردم دوربین کلاس هارو بیارن ببینن در طول امتحان تقلب نکردم و زنگ زدن استادم و کارنامه های ترم پیشمم چک کردن و متوجه شدن تقلب نکردم بعد یه جوری ک انگار منت گذشته گفت برو تقلب نکردی من گوشیمو گرفتم زنگ زدم پدرم(قاضیه) خیلی شیک و مجلسی ازش به خاطر دیدن حریم خصوصی شکایت کردم از دماغش دود میزد بیرون و گویا فقط من نبودم که کل گالریشو دیده خیلی شیک موقع بیرون اومدن گفتم منتظر ابلاغیه باشه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اووووف دمت گرم😀

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)      بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو پیش رئیس دانشگاه هم اطلاع بده . با چند نفر برو بگو کارش اینه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
شما بچه قاضی هستی؟ای باباقاضیم قاضی هاس قدیم

چه‌ ربطی داره و😔

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

برو پیش رئیس دانشگاه هم اطلاع بده . با چند نفر برو بگو کارش اینه

پیش رئیس کل حراست بودم رئیس دانشگاه رو نمی‌تونم پیدا کنم 

وا واسه چی گالری گشت

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

خوب کردی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
وا واسه چی گالری گشت

نمیدونم اشغال انگار کارشه 

میشه از بابات بپرسی ما ماشینمون شکایت رو پلاکشه

پلاک ماشینهدهم به اسم صاحب قبلیشه

الان بیمش تموم شده ، میشه بیمه کنیم؟؟

اتفاقی نیمفته؟؟👩‍🦯

سوگ من از بین نرفت ، فقط زندگی شلوغ شد و من مجبور به ادامه دادن بودم . همین! بی تو زندگیم تاسیانه 💔👩‍🦯