2777
2789
برای گرفتن حاجتتون چکار کردید همین تایپیک؟

بله تاپیک چله حق شناس زدم بخون

اگر شرایطشو داری بدون اینکه به کسی بگی و خبردار کنی چله رو شروع کن

انشالله حاجت میگیری

گدای در خانه حسینم❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله تاپیک چله حق شناس زدم بخوناگر شرایطشو داری بدون اینکه به کسی بگی و خبردار کنی چله رو شروع کنانشا ...

گفتید نباید قهرباشید شرایطش سخته

الحمدلله کما هو اهله
هیییییییییییییییییییییی اسی مننجف رفتم کاظمین رفتم کربلا رفتم سامرا رفتم مشهد وشیراز رفتم ولی کو مگه ...

اتفاقا شهدا حاجات مادی وراحتتر میدن

استاد قران مامیگه 

ائمه  مقاماتشون خیلییی بالاست کلا تو ائمه حضرت زهرا وامام جواد حاجات زود میدن بواسطه مقامشون ولی ایمه دیگه زمان میبره ..

درشون زدم

عزیزم خیره انشالله ..شاید ذهنت خیلی گیره 

گیر ذهنی باعث میشه از هرچی بخواهیم دورتر بشیم شایدم صلاحتون نیست که به در بسته میخوری عزیزم نمیدونم چی بگم

دعا میکنم دلت اروم بشه . 

نمی توانم بدجور ضربه خوردم نمی توانم ببخشم

کسی که دشمنی کرده و کلا از زندگیت رفته که هیچی.

منظورم کسیه که بیخودی باهاش بحثت شده یا حالا سر لج اجبازی ارتباطتون خراب شده

گدای در خانه حسینم❤

من دو روز پیش رفتم حرم شاه عبدالعظیم سر مزار شهید مرتضی اسلامی و شهید امیرعبدالهیان درد و دل کردم و مشکلم گفتم 

امروز دیدم درست شد:)♡

🇮🇷🫀قسم به وعده شیرین من یموت یرنی که ایستاده بمیرم به احترام مــولـا عـلـی💚ندارم حاجتی از هیچکس،با یکی کار من افتادست و بس،من نمی خواهم جز آنچه خواهد او،حال من می داند و می بیند او💚 #آرمان_عزیز🖤 ملتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود #کاپشن_صورتی 🩷☔️🐼📚♟️✍️💜

عزیزم خیره انشالله ..شاید ذهنت خیلی گیره گیر ذهنی باعث میشه از هرچی بخواهیم دورتر بشیم شایدم صلاحتون ...

فدات ممنونم امیدوارم خدا هم هر چی بخوای بهت بده

الحمدلله کما هو اهله
من دو روز پیش رفتم حرم شاه عبدالعظیم سر مزار شهید مرتضی اسلامی و شهید امیرعبدالهیان درد و دل کردم و ...

خدا را شکر امیدوارم منم یک روز حاجتمو بگیرم

الحمدلله کما هو اهله