نه قلیون نه سیگار نه هیچ مواد اعتیاد آور دیگه ای در شأن یک خانم یا آقا نیست
چون عقل سالم حکم میکنه از سلامیتمون محافظت کنیم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه قلیون نه سیگار نه هیچ مواد اعتیاد آور دیگه ای در شأن یک خانم یا آقا نیست چون عقل سالم حکم میکنه ...
بنظرمن یکی از بی لول ترینکارهایی که یه خانم اونمتو ملا عام تو جمع میتونه انجام بده همین قلیونه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
به نظرم نباید زیاد درگیر عصاها باشیم .عصا قورت دادن برای همه چیز زیاد جالب نیست .یکی با قلیون لذت می ...
قلیون و شنا و یوگا ورزش یکیه؟!
توروخدا دیگه اینو قبول ندارین که یک ضدارزش اجتماعیه قلیون؟!؟!؟!؟!
مثل اینه که کسی که تریاک استعمال میکنه بگه من با این تفریح میکنم!
بله ولی نمیشه به دیگران عقایدمون رو تحمیل کنیم هر انسانی قدرت اختیار داره من خودم اهلش نیستم ولی خب ...
کسی عقیده تحمیل نمیکنه
ولی دلیل نمیشه عادی هم برخورد کنیم بگیم و عادیه 💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بله ولی نمیشه به دیگران عقایدمون رو تحمیل کنیم هر انسانی قدرت اختیار داره من خودم اهلش نیستم ولی خب ...
تحمیل نمیکنیم عزیزم
ما اینجا استارتر معلوم نیست کجای کشور
فقط داریم نظرمون رو میگیم
وچون از هررررررنظر که فکر کنی علمی،سلامتی،ارزشی م…..دراین مورد نظر ما درسته پس کمی اصرار میکنیم
تبعیض جنسیتیجمله جالبیهخانمی حرف از برابری میزد گفتن باش امشب شما رفتگر شهرداری باشبهش برخورد که این ...
به شخصه انجام میدم اگه مشکل جسمی بهم نزنه
این مسئله که آقایون جسم قوی تری دارن قابل انکار نیست و برای همین یک سری کار های جسمانی رو خانوما نمیتونن مثل مرد ها انجام بدن ولی تو مسئله های دیگه میشه تبعیض جنسیتی و درست نیست